Новини / Четвер, 30 квітня, 2015

Прикраси для вазонків:).

Цього тижня відбулось одне з наших улюблених занять – створення прикрас для вазонків. Та це офіційне призначення, а наші малюки знаходять цьому декору найрізноманітніше засмтосування:).

            

          

           Розпочинаємо статтю із відділення хірургії. А саме Марійки та Юрчика. Ці двоє малюків завжди разом. Вони є сусідами по палаті та колегами по творчості:). І хоч вони завжди все роблять спільно, ідей один в одного не позичають, а працюють кожен над своєю. Марічка зробила симпатичного жирафика, а Юрчик – фіолетового левчика.

            А це роботи від ще 2 чарівних малят із відділення хірургії!

           

           

            В гематології дітки працюівли дуже активно, багато хто з них зробив по декілька робіт. Та серед них були й малюки без настрою, які проявили характер і не зле вередували:).

            

            Одним з тих вередунів цього тижня був Августинчик, він навіть фотографуватись не хотів! Це напевно вперше за всі заняття! Але це творче було дуже продуктивним для нього, тому що він навчився вправно користуватись ножицями! За час поки Августин натхненно вирізав клаптики, його мала зробила дві дуже милі прикраси.

            

            Дмитрик Николишин працював дуже старанно. Виготовив слоника, та після цього його творча робота не завершилась і у палаті він її продовжив, виготовляючи іще одну прикрасу для вазонків.

           

            Дуже креативно підійшла до завдання ця мила красуня. Вона виготовила миловидних жирафика та сову.

А ось іще декілька робіт від наших творчих малят!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550