Новини / Четвер, 07 травня, 2015

Марічка Савчин – 12 500 грн на Іринотекан.

У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування майже доросла і дуже скромна дівчинка – Марічка Савчин.

 

            Ви частенько могли бачити її на творчих заняттях, бо вони з мамою люблять щось малювати чи майструвати власноруч :) А ще ви неодноразово допомагали оплатити для Марічки обстеження чи придбати розхідні чи супровідні препарати.

            Зараз дівчинка знову потребує нашої допомоги, і цього разу сума досить велика.

            Після невдалої спроби набрати колекцію стовбурових клітин і провести Авто-ТКМ в інституті Раку, Марійка повернулась до Львова і продовжує хіміотерапію. За тиждень, якщо все буде добре, Марічці планують черговий блок Іринотеканом. Потрібно 400мг препарату – це або 4 флакона по 100мг, або 2 флакона 100мг і 300мг.

            На сьогодні вартість флакона 100мг – близько 4000 грн (4 фл – 16000 грн), а 300мг – близько 8500 грн. Брати два флакончика 100мг і 300 мг вигідніше, і сподіваємось, що так і вийде. Щоправда, на сьогодні для Марічки зібрано лише 250 грн…

            Будь ласка, допоможіть дівчинці завершити лікування! Марічці 17 років, вона скромна, тиха дівчинка, багато читає, любить дивитись фільми. Батьки, на жаль, не зможуть придбати препарат самостійно і без допомоги небайдужих людей Марійка не зможе продовжити лікування. А пройти їй довелось чимало.

            Ми дуже сподіваємось, що цей шлях довжиною в рік не був марним, і Марічку чекає перемога. Залишилось ще трошки і мама дівчинки мріє, що вони повернуться додому, мріє про це і сама дівчинка.

            Дуже-дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: Савчин Марії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02