Новини / Середа, 20 травня, 2015

Грабовський Андрій – у нас повна безвихідь!

Ми писали про хлопця півтора тижні тому, на жаль, у фінансовому плані ситуація не покращилась, навіть навпаки…

 

            Грабовський Андрій зараз в Київському Охмадиті, готується до пересадки кісткового мозку. У хлопця повна ремісія – ПЕТ-КТ, яке робили 14 травня у Феофанії це підтвердило. Настав час робити Авто-ТКМ – зараз, або ніколи, другого шансу не буде!

            Пересаджувати будуть ті клітини, які вдалось набрати минулого разу, бо лікарі не впевнені, що вдасться набрати стовбурові. І з понеділка Андрій починає мегадозову і бокс. І тут починається саме цікаве, бо вже з понеділка потрібен Лазолван.

            Лікарі передбачають, що знадобиться близько 1000 ампул – це 100 упаковок і 22702 грн на їх оплату. А зібрано лише 200 грн…

            Ми розуміємо, що країна в депресії через війну і тарифи…Ми розуміємо що рівень життя співгромадян знижується… Ми розуміємо, що Андрій дорослий і його не так шкода, як дівчинку з косичками чи малюка у панамі… Та є ще дещо.

            Андрій також хоче бути здоровим і щасливим. Андрій також хоче повернутися додому. Андрій також хоче жити завтра.

            Ми давно прийняли рішення, що істерики – не наш метод, бо всі діти так чи інакше в однакових умовах.

            Але.

            Але в понеділок у хлопця має бути Лазолван. Хоч половина, щоб лікарі могли впевнено розпочати процедуру. І з необхідної суми є лише 200 грн…

           Будь ласка, допоможіть хлопцю!

              Більше їм з мамою сподіватись ні на кого…

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Грабовського Андрія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02