Новини / П'ятниця, 22 травня, 2015

Сови з креп паперу:).

Цього тижня ми створювали сов із креп паперу. Це заняття, яке ми обов’язково повторяємо кожного року, тому що діти його дуже люблять. А саме творче відбувалось в ігровій кімнаті. І чого ми раніше до такого не додумались? Не знаємо, і сильно себе за це картаємо:). Завдяки великій кількості простору, діти мали змогу бігати, танцювати, дурачитись і в перервах між творчою роботою з’їжджати з гірки.Словом, встигати все й одразу:).

               

Власне заняття проходило лишень у гематології, тому що у хірургії – карантин.

Першим, хто до нас прибіг, став Августинчик. Він був дуже активним, веселим. Спершу дуже хотів допомагати мамі,  та потім почав бавитись із креп папером і бігати разом з ним по всій ігровій і не тільки. Він і танцював, і співав, словом, справжній артист:). Лишень періодично перепитувався у мами чи вже готова його сова. А коли мама її зробила, сказав, що в неї вийшло дуже гарно і одразу ж сфотографувався з нею.

А ось Дмитрик Николишин був повністю занурений у творчість, і не відволікався від виготовлення сови. Робота вийшла симпатичною. А тепер погляньте на хлопця, здається, що зовсім за нетривалий час він дуже виріс. І  став справжнім красенемJ.

ВладикБалакунець завжди працює поволі, дуже акуратно та обдумуючи кожен етап роботи. Цього разу все було так само, але йому настільки сподобалась техніка, що він надзвичайно швидко впорався із створенням сови. Та що найважливіше – це нітрішки не вплинуло на результат!

Ця чарівна красуня вкотре дивує нас своєю майстерністю та самостійністю!

А ось іще дві роботи від наших малюків.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                                                                                                                                                                                Тел.:0673232550