Новини / Вівторок, 26 травня, 2015

Планові обстеження – дві дівчинки і два хлопчика.

Чотирьоми львівським малюкам настав час планових контролів. Спочатку дівчатка – дві красуні, Пецух Софійка і Кузь Даринка вже пройшли планові КТ і до кінця тижня діагностичний центр виставить нам рахунки на оплату.

  

            Перша Софійка Пецух – її обстеження (КТ) голови, органів грудної клітки та черевної порожнини з контрастом вартуватиме нам 3390 гривень і за тиждень часу ми не зібрали для крихітки нічого…

            Софійці 10 місяців, вона проходить інтенсивну хіміотерапію і дуже-дуже хоче додому, де її чекають троє старших братів – чомусь не можу натішитись тому факту що у Софійки аж троє братиків, які ніколи і нікому не дадуть її образити :)

            Кузь Даринка пройшла обстеження вчора - її обстеження (КТ) органів грудної клітки та черевної порожнини з контрастом вартуватиме нам 1990 гривень, і коштів на оплату теж немає.

            Даринці 5 років, три місяці тому вона закінчила основне лікування, і зараз вже перебуває вдома, приїзджає на контролі і перевірки. У Даринки також є братик, теж старший, але один :) Родина живее дуже скромно і оплатити самостійно обстеження майже в 2000 гривень для них просто нереально.

            Родина дуже сподівається на допомогу небайдужих людей.

  

            Наступні – двоє мужніх хлопчаків, які лише готуються до обстежень. Перший Юрчик Петрик. Пам’ятаєте такого красеня? Коли малюк потрапив до лікарні – ніхто навіть не наважувався давати прогнозів, та минуло три роки і Юрчик росте, дорослішає і тішить батьків.

            Завтра у нього планове МРТ голови з контрастуванням вартістю 1030 грн. Ми дуже просимо допомогти його оплатити і дуже сподіваємось, що у малюка все добре.

            Ну і Володя Куленич – йому, як і Юрчику, всі обстеження допомагали оплатити ви. Володя пройшов проти рецидивний курс хіміотерапії та променевої  і попереднє МРТ показало, що пухлина зупинилась. Звісно, хотілось би, щоб пухлина зникла зовсім, та зараз головне, щоб вона хоча б не пішла в ріст.

            Саме це і має показати МРТ, яке планується за два-три тижні. Його вартість складатиме близько 2000 гривень.

 

            Ми дуже просимо допомоги в оплати обстежень для наших малюків. Нажаль, життя середньостатистичного українця не стає ні легшим, ні кращим… Важко всім, а особливо сімям з важкохворими дітьми.

            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02