Новини / Четвер, 25 червня, 2015

Коваль Андрій – Карбоплатина на вівторок. 3800 гривень!

Одному нашому бійцю на наступний тиждень вкрай потрібно 2 флакончика Карбоплатини по 450 мг.

 

            Звати бійця Коваль Андрій. Хлопчику 10 років і вже другий рік він б’ється за своє життя з підступною хворобою, видираючи з її лап кожен новий день свого життя.

            Позаду вже 12 блоків хімії, 2 операції, ще 2 блоки хімії і безліч препаратів, коштів та донорської крові. Попереду 2 хімії, авто-ТКМ і ціле життя, сповнене надій і сподівань – це, якщо все буде добре і хлопчику вдасться закінчити лікування. І хочеться вірити, що Андрію вдасться все!

            У вівторок хлопчику потрібно заступати на хімію, і щоб вона відбулась потрібно 2 флакона Карбоплатини по 450мг або 3800 грн на їх купівлю. Фінансові можливості смі’ї вичерпані повністю, а попереду ще пересадка, і для неї також знадобляться ліки і чималі кошти, щоб їх придбати…

            Ми дуже просимо допомогти Андрійкові закінчити лікування. На жаль, самостійно родина не справиться, ще й якось так стається, що багато медикаментів для хлопчика довелось купувати за кордоном, бо в Україні їх не було і ми оплатити їх також не могли. Карбоплатина є в продажі, та ми все одно не можемо її оплатити – бо не маємо коштів… Таких блоків буде два. Кожен по 3800 гривень, якщо нічого не зміниться, а потім – пересадка.

            Андрій дуже розумний, серйозний хлопчик, у нього є молодша сестричка і багато друзів, він дуже хоче повернутися до школи, вивчати англійську мову і математику, бавитись в комп’ютерні ігри і жити звичайним дитячим життям.

            Будь ласка, допоможіть придбати препарат!

           

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Коваля Андрія.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02