Новини / П'ятниця, 17 липня, 2015

«Софія отримала харчування і ми всі щиро дякуємо ВАМ.» З повагою Є.Пирожак.

Саме такими словами підписав сьогоднішній фото звіт тато Софійки. Справа в тому, що два дні тому, за годину після публікації чергового прохання про допомогу, в нашому офісі відбулась дивовижна у своїй неочікуваності подія :)

 

 

            Як ви всі знаєте, вже два роки поспіль ми всі разом годуємо Софійку Пирожак. Дівчинці підходить лише одне спецхарчування – Фрезубін енергія. На день іде 1 літр. Фактично щомісяця харчування дорожчає і щомісяця збирати на нього кошти все важче і важче, бо новин у Софії немає, гарних фото також, стан дитини перманентно погіршується.

 

 

            А тут ще й харчування потрібно закупити на два місяці, бо в серпні ми йдемо на канікули, а Софія залишається без харчування… І коли вже здавалось, що цього разу ми раду собі таки не дамо, до нас в офіс завітали двоє хлопців і просто принесли чотири коробки Фрезубіну – 54 пакети, 27 літрів, 27 днів :)

            Ми щиро дякуємо Дмитру Атаманюку  та спільноті Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе , що збирає і передає гуманітарну допомогу з Франції для України, і людям, які зібрали та передали це харчування сюди, навіть не знаючи про дівчинку, яка так його потребує! Дякуємо Вам!

 

            До середини вересня Софійка забезпечена і ми можемо хоч не на довго передихнути, ну а далі, марафон продовжиться, бо життя триває. Тому, будь ласка, не полишайте нашу Софійку своєю турботою і надалі – дівчинка знає про всіх вас і через те, іноді тішить нас своїми посмішками :)

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02