Новини / П'ятниця, 17 липня, 2015

Шегда Софійка – в понеділок операція.

Всім вітання від Шегди Софійки ;) Дівчинка закінчила 3 курс коледжу, вчиться на кулінара-кондитера, ходить в спортзал, катається на велосипеді, живе на повну і намагається навіть не згадувати про хворобу!

 

            Однак, щоб все так тривало і надалі, доводиться час від часу повертатись до реальності і навідуватись до лікарів – що означає дбати за своє здоровя, Софійка знає як ніхто. От і на понеділок у Софії запланована дуже важлива подія – операція з видалення сальника і біопсія ячника та лімфовузлів.

            До операції дівчинка готова і впевнена, що все буде добре – лікарі наполягають, значить, треба! Є лише одна проблема – операція буде лапароскопічною і для апарату потрібна спеціальна одноразова насадка, яка вартує 5200 гривень.

            Для Софії є наразі 2290 грн, залишилось зібрати ще 2910 грн. Операція буде в понеділок і в понеділок же ж треба оплатити насадку…

            Ми дуже просимо допомогти з оплатою. Софійка мужньо перенесла і свій діагноз, і все лікування, і попередню операцію рік тому. Зараз їй 18 років і спостерігається вона вже в дорослому Онкодиспансері, де, власне і буде оперуватися Софія.

            Настрій у дівчинки бойовий і позитивний, мама також щаслива бачити, як її дитина повертається до нормального життя. Будь ласка, допоможіть поставити крапку в цій історії і назавжди перегорнути сторінку, адже попереду Софійку чекає довге і щасливе життя!

            Ціна питання – 2910 гривень. Кошти потрібні вже в понеділок.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: Шегди Софії .

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02