Новини / Вівторок, 28 липня, 2015

4057 гривень для Попіль Соломійки!

Дуже довго і дуже важко проходить реабілітаційний період після ТКМ у нашої красуні Соломійки Попіль.

 

            Ще минулої осені відбулась пересадка, після того дівчинка більше як пів року пробула в Києві, бо через постійні ускладнення, пов’язані з РТПХ постійно мала перебувати під наглядом.

            Вже коли Соломійку виписали нарешті додому, вдома затриматись, на жаль, теж не вийшло і Соломійка «переселилась» на Дністровську…

            Однак, є і хороші новини – остання пункція показала, що все добре, Соломійці навіть почали зменшувати дозу Сандиммуну, і коли дівчинку майже зняли з препарату – загострилась РТПХ… Зявився свербіж, а потім і висипка, і кишкова РТПХ перейшла у шкірну. Довелося знову повертатись у лікарню і продовжувати лікування.

            Завтра Соломійку госпіталізують і для продовження лікування їй потрібно 15 флакончиків Солу-медролу по 40мг і одну упаковку іммуносупресії Міфортік 180мг №120. Вартість ліків – 6657 гривень. 2600 вже зібрано, бракує ще 4057 гривень.

            Період відновлення у дівчинки триває надзвичайно важко, та хоч як би вони з мамою не втомилися – діватись нікуди, позаду надзвичайно багато усього пережитого, хіміотерапія, ТКМ, РТПХ. І від завтра знову починається лікування…

            Резерви сім'ї виснажені повністю – щоб забезпечити дитину необхідними ліками на пересадку та якось прожити пів року в Києві, родина продала квартиру, і переїхала в недобудований будинок, де ледь встигли облаштувати для життя одну кімнату, та про вилучені кошти лишилась хіба згадка, що вони були. І зараз купувати ліки знову немає за що.

            Будь ласка, допоможіть Соломійці здолати загострення РТПХ і нарешті повернутись додому! Дуже-дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Попіль Соломії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02