Новини / Четвер, 17 березня, 2016

Володя Штабура – терміново 3880,00 на карбоплатин!

Володя Штабура завтра має розпочинати 2 блок хіміотерапії, та сьогодні виявилось, що залишки препарату Карбоплатин, які були в лікарні, вже фактично використані на нового маленького пацієнта… А Володі треба 3 флакони по 450 мг.

 

            Перед нами постало дві задачі:1 - знайти препарат, 2 -  знайти гроші.

            З першою ми справились, препарат буде завтра, і оскільки в лікарні є залишок, щоб почати капати, поки ми довеземо решту, то хімію Володя почне вчасно, що вже дуже-дуже добре!

            А от з другою задачею – наразі, повний провал, бо ще вчора ніякого Карбоплатину ми не планували, а сьогодні треба аж 3 флакони на суму 3880 гривень. Кошти для хлопця ми ще теж не встигли розпочати збирати, отже, ніяких резервів нема.

            Будь ласка, допоможіть нам оплатити препарат для Володі! Фармфірма дає нам ліки без передоплати, та протягом трьох днів ми маємо закрити борг, інакше наступного разу ліки не дадуть…

            Володя переніс 2 операції, пройшов 2 місяця променевої, дуже важко переніс першу хімію, вчився ходити, говорити, заново впізнавав всіх рідних. Ми дуже просимо не проходити повз і допомогти Володі продовжити лікування, він працелюбний і наполегливий хлопець і йому зараз дуже потрібна підтримка небайдужих людей.

            Ціна питання – 3880 гривень.

            Дуже потрібна допомога!

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Штабури Володимира.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02