Новини / Вівторок, 26 квітня, 2016

Гевало Ілля – допоможіть оплатити ліки!

Іллюші 8 місяців, і все своє життя він провів у лікарнях, переважно в реанімаціях, бо народився малюк з вродженою вадою серця. Про діагноз знали ще до його появи на світ і після народження почалась боротьба за життя дитини.

 

            Півтора місяці Ілля провів в реанімації в Києві, потім малюк потрапив в ЛОКЛ – так ми дізнались, де у нас є дитяча кардіохірургія. В кардіохірургії його прооперували, та після операції хлопчик був надзвичайно важким – ледь запустили сердечко, ледь не відмовили нирки, два тижня на діалізі… Лікарі з двох лікарень – ЛОКД та ЗУСДМЦ - просто відвоювали малюка у хвороби і зараз Іллюша повільно але впевнено одужую.

            Звісно, не обійшлось і без дорогих ліків – Меронем, Альбумін, Дифлюкан… Будь яке зволікання – і всі старання лікарів виявились би марними. Звісно, все необхідно замовлялось без довгих роздумів.  Для малюка було закуплено ліків на 15 тисяч гривень, і з них 7457,58 так і залишились неоплаченими. У нас є 2-3 дні на закриття боргу, поки ми не оплатимо ліки – не зможемо робити наступні замовлення, а діток у нас дуже багато.

            Щодо малюка, то зараз Ілля вже в палаті, його вже зняли з діалізу і зав кардіохірургії нарешті наважується робити оптимістичні прогнози. Це дуже-дуже тішить і дуже хочеться вірити, що тепер в Іллі все буде добре!

            Ми дуже дякуємо всім вам, хто допомагає рятувати наших малюків, і дуже просимо допомогти оплатити борг. Лише 7457,58 гривень! Дуже потрібна допомога!

 

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Гевало Іллі.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02