Новини / Середа, 15 червня, 2016

Буйна Юрчик – допоможіть пройти МРТ!

Знову потрібна допомога для Юрчика Буйни – пройшло півтора місяця від минулого обстеження і настав час для повторного.

 

            Пів року тому Буйна Юрчик закінчив променеву, а в квітні цього року і підтримуючу хіміотерапію. Малюк повернувся додому, до сестрички і до рідних, і все мало б бути вже добре. Юрчик пройшов надзвичайно складну операцію, лікування, реабілітацію, він заново вчився і ходити, і говорити, і багато чого ще. Малюку допомагали і підтримували дуже багато небайдужих людей.

            Останнє МРТ показало дуже неоднозначний результат – в головному мозку все чисто, а от оболонка спинного мозку уражена вся… Що це означає – на основі одного обстеження лікарі сказати не змогли, або це наслідок променевої, або … рецидив.

            Саме це має показати обстеження, яке планується 18 червня, у суботу. Юрчику знову робитимуть МРТ головного та спинного мозку з контрастом, а ми триматимемо кулачки за нього і будемо сподіватись, що це таки реакція на променеву.

            Юрчику вже 6 років, він майже дорослий, любить бавитись планшетом і розважати молодшу сестричку. Мама каже, що зараз почувається трохи гірше, млявий, втомлюється. Звісно, від того в голову лізуть всякі сумні думки… Обстеження має поставити всі крапки над «і».

            Ціна питання – 4188 грн.

            Дуже потрібна допомога!

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Писанчина Миколи.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02