Новини / П'ятниця, 16 вересня, 2016

Радість руху для Оксанки Балко!

У відділенні хірургії ЗУСДМЦ борються із злоякісними клітинами дві чарівні дівчинки – 15-ти річна Оксанка і її старша сестра Люда. В лікарні вони з травня місяця і зроблено вже дуже-дуже багато, на стільки багато, що дівчата вже навіть знову навчились посміхатись! А починалось все дуже важко…

 
 
            Рік тому Оксана Балко травмувала ногу, спочатку ніхто і не думав переживати, але нога не гоїлась і не проходила. Біль наростав, дівчинка пила знеболюючі. А потім співпало так, що Оксані діагностували саркому тоді, коли захворіла мама, вона була після реанімації, в дуже важкому стані, а тут ще в Оксани виявили рак, ще й в запущеній стадії… ще й була підозра, що ніжку доведеться ампутувати… Чи варто говорити, яким важким тягарем це все звалилося на дівчат.
            Та час йшов, перша хімія, яку, до речі, Оксанка перенесла надзвичайно важко, повністю зняла больовий синдром, що вже додало оптимізму. А КТ після другої хімії, яка пройшла вже значно легше, показало, що пухлина зменшилась в три рази! Ну і лікарі, зрештою, прийняли рішення про протезування, про ампутацію вже ніхто не говорив. Уявляєте, яке полегшення відчули дівчатка? Оксанка готова була бігти на операцію хоч вже :) І мама відійшла від хвороби, і вся родина нарешті згуртувалася і почала готуватись до протезування.
            Вартість ендопротезу, який потрібно Оксані, на сьогодні становить 288 300 гривень. Родина дівчинки змогла зібрати 192 тисячі, ще 8 тисяч є на рахунку фонду, критично бракує 88 тисяч гривень! Замовляти протез будуть у Німеччині, їхати він буде близько 1-2 тижнів, а за 2-3 тижні Оксанка якраз закінчує хімію і її одразу планують оперувати.
            Отже, в нас максимум 2 тижня на збір. Ціна питання – 88 тисяч гривень.
            Дівчатка дуже сподіваються на допомогу небайдужих людей, за останні пів року вони пройшли страшний шлях від повного відчаю до слабкої надії, і з кожним днем ця надія міцнішає. Та можливості родини вже вичерпані, а сума так і не зібрана.
            Подаруймо Оксанці радість руху і надію на повноцінне життя!
 
Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Бан
к», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Балко Оксани.
 
 Станом на 28.10.2016. - протез оплачено, збір закрито!
20 жовтня Оксанку прооперували, зараз красуня відновлюється після операції, вишиває хрестиком і передає всім величезне вітання!
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02