Новини / Середа, 29 березня, 2017

Пітер Пен, що мріє вирости!

Всі знають казку про Пітера Пена – хлопчика, який назавжди залишився дитиною? Так от, у нас є свій «Пітер Пен» - Король Тарас, хоча – це не він не захотів вирости, це так склалось. Тарас переніс важке лікування від раку - хвороба відступила, вже 5 років Тарас у ремісії, та віддалені наслідки лікування виявились несподіваними…

 

 

           Король Тарас звичайний підліток, точніше – Тарас незвичний підліток,  у той час як однолітки за літо доганяють і переганяють старших братів-сестер, а іноді і батьків, Тарас виріс на 3 см… 141см для 15-ти річного хлопчика це дуже мало… А рости він має саме зараз, тому що природа не зробить винятку!

            Проблемі Тараса можна зарадити – щоб вирости, хлопчику потрібно приймати гормон росту, щодня до 18-ти років. Лікарі рекомендують Зомактон, хлопчику доводилось якось не довго його приймати і ефект був дуже відчутний, однак, придбати його мама не в змозі – 1 флакончик коштує 2680 гривень і вистарчить його на кілька днів.

            Всі ми знаємо, що попри величезну кількість чудових і добрих людей, цей світ надзвичайно ворожий до людей особливих. Тарас ще не став «особливим», зараз він просто невисокий хлопчик, і в запасі у нього ще є останній шанс «вирости» - ці три роки.

           Препарату є до кінця березня, а 30 березня нашому хлопчику виповнюється 15 років. Ми навіть і не замислювались, що йому подарувати, адже  в Тараса є лише одна мрія – вирости! Зараз ми плануємо придбати 17 флаконів – їх стане  на 3 місяця, і щоб знайти для Тараса 45560 гривень у нас є лише тиждень часу!

           Кошти можна переказувати на рахунок фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Короля Тараса.

Від 22.04.2017: Радості на два місяці :) Дякуємо!