Новини / Середа, 25 жовтня, 2017

Обстеження для малого непосиди!

Травень, червень, липень, серпень… Час летить невпинно! Швидше, ніж летить час, ростуть, хіба що, чиїсь діти :) Наприклад, маленький Арсен Логінов, він вже зовсім навіть не маленький, а цілком дорослий! І йому прийшов час знову їхати на обстеження.

 

            Вже 21 листопада Арсена чекають і Польщі, в Центрі здоровя дитини на планове iMBG – сканування тіла з радіаційним йодом. Йод накопичується в ракових клітинах і дозволяє виявити найменші вогнища хвороби, якщо вони є.

            Останнє обстеження, яке було в травні, не виявило в малюка ніяких накопичень – і отримати такі новини було справжнім щастям! Та не слід забувати, з чим ми маємо справу, бо в Арсена нейробластома – найпідступніша і найагресивніша з дитячих злоякісних пухлин. А значить, обстеження треба пройти за будь яку ціну!

            Власне, про ціну. Вартість обстеження – 2980 злотих – 22648 гривень. Мама Арсена сама виховує трьох дітей – у хлопчика дві сестрички, одна зовсім доросла, а друга – зовсім  маленька. З минулим обстеженням допомогли ви, цього разу самотужки родині також не впоратись.

            Тим часом малюк вдома, бавиться з сестричкою, гуляти не любить – скаржиться на біль в ніжках, лікарі говорять, що так буває після «хімії». Ходить до логопеда – оскільки Арсен дуже шустрий і не посидючий, то говорить він так само швидко, як і робить все інше, тому ковтає слова і деколи його дуже важко зрозуміти. Та кілька занять зі спеціалістом на стільки покращили ситуацію, що мама ледь не плакала від радості :)

           А ще у нього є маленький друг, і хлопчик тепер абсолютно щасливий!  

UPDT 02.11.2017. Зібрано 13600 гривень!  Щиро дякуємо! Збір триває.

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Логінова Арсена.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02