Новини / П'ятниця, 25 травня, 2012

Тарабанський Миколка - 30 флаконів Біовен моно!

Для Тарабанського Миколи терміново потрібен Біовен моно 50мл 30 флаконів загальною вартістю 17 760 гривень!

У хлопчика імунна тромбоцитопенічна пурпура. Першою ознакою цього захворювання є синці, часто на ногах - це руйнуються тромбоцити, які відповідають за згортання крові і зупинку кровотеч. Саме такі синяки і привели в гематології ЗУСДМЦ Миколку. Хлопчик уже тричі приїжджав до лікарні з кровотечею, проходив лікування гормонами і їхав додому. Але, терапія допомагала ненадовго, і кілька днів тому хлопчик знову приїхав з кровотечею з носа в лікарню.

Тепер хлопчику призначили курс Біовен моно. Можливо, цей препарат потрібно було «влити» дитині ще в минулий раз, але в лікарні препарату немає, і грошей на купівлю у мами теж немає. Вартість флакона - 589 гривень. 30 флаконів - 17670 гривень.

У фахівців ЗУСДМЦ великий, а головне, успішний, досвід лікування тромбоцитопенічна пурпура. Навіть ми вже знаємо, що при цьому діагнозі необхідний інтенсивний курс Біовену, для Миколи це буде 5 днів по 6 флаконів. Біовен потрібен на вівторок - чим швидше хлопчик почне, тим швидше все буде добре. Інше лікування, на жаль, результату не дало.

Будь ласка, допоможіть Миколці пройти короткий курс Біовену і повернутися додому. Відсутність тромбоцитів - це завжди ризик кровотеч, а кровотечі, які неможливо зупинити, призводять до непоправного.

Дуже потрібна допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Тарабанського Миколи.