Новини / П'ятниця, 23 листопада, 2012

Микола Губін – 8500 гривень щоб почати лікування.

 

Тиждень тому у гематологію ЗУСДМЦ потрапив новий хлопчик, дуже гарний, сильний, розумний і статний Микола Губін. Своїм зростом і статурою 15-річний Коля вразив всіх. А також, нажаль, і своїм діагнозом…

У хлопця гостра лімфобластна лейкемія. Це «звичний» діагноз для гематології, і наші лікарі знають і вміють його лікувати, і лікують успішно. Однак, у протокол лікування входить Аспарагіназа, яка якраз закінчилась у лікарні, а нової поставки ще нема. Ще при цьому діагнозі необхідні переливання тромбоконцентрату і сетів для його приготування також нема.

Весь тиждень стан Колі був важкий, та сьогодні лікарям нарешті вдалось його стабілізувати і розпочати хіміотерапію, адже зволікати неможна і кожен додатковий день без хімії грає проти хлопця.

З понеділка потрібна Аспарагіназа 10 тис одиниць 4 флакона вартістю 3500 гривень. І три сети для сепарації тромбоконцентрату. Один сет для Миколи ми змогли виділити, за що величезне спасибі пану Сергію Робаку з Торонто, що вже кілька років регулярно допомагає нашим дітям. Та ще два потрібно купувати. Нажаль, в ЗУСДМЦ багато дітей, що потребують тромбосепарації… Два сети – це 5000 гривень. Всього потрібно 8500 гривень. Аспарагіназу ми замовили в борг, та в понеділок її потрібно оплатити. А один сет дасть нам тиждень часу, щоб знайти кошти ще на два.

Будь ласка, допоможіть Колі розпочати лікування. Він спортсмен, студент, майбутній автомеханік і просто хороший хлопець. Живе Микола з мамою, старша сестра студентка, самим їм ніяк не впоратись, а це лише початок тривалого і не простого лікування.

Дуже потрібна допомога.
 
Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Губіна Миколи.
 
Марина Анісімова

БФ «Крила надії» 050 370 90 02