Новини / Четвер, 13 грудня, 2012

Зеленюх Христинка нарешті в палаті.

            Сьогодні Христинку  перевели з реанімації  до палати. Написати, що у дівчинки все добре у мене, нажаль, не піднімається рука – надто ще Христя слабенька… Та дівчинка стабільна, і трішечки, мальнькими-маленькими кроками йде на покращення, і не поділитись цією меленькою радістю я просто не можу.

            Як я вже сказала, Христя ще надто слаба, тому їй все ще потрібно спеціальне харчування Кальшейк і збагачений білками Кабівен центральний. До понеділка дитині потрібно по три пакети Кабівену та Кальшейку – це 1250 гривень, а потім, якщо Христі за вихідні не стане краще, харчування знадобиться знову.  Лише на спеціальні суміші в тиждень потрібно 2100-2200 гривень. 

            Ми дуже просимо підтримати Христинку, коштів на лікування у сім’ї немає, а ситуація з дівчинкою надто серйозна. Христя справжній боєць, навіть в реанімації вона не втрачала почуття гумору та волі до життя. Ми щиро бажаємо нашій красуні чим скоріше вийти з цього важкого стану і продовжити лікування, у такої надзвичайної дівчинки все обов’язково має бути добре!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Зеленюх Христини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02