Новини / Четвер, 06 листопада, 2014

Вшивний катетер Бровіак для Софійки Мицко!

У відділенні гематології ЗУСДМЦ проходить лікування маленька красуня. Звати її Софійка Мицко. Їй 9 років, вона навчається в 4 класі і дуже любить малювати. Малює Софійка зазвичай сім’ю – маму, тата, і себе з старшим братом Андрієм.

                Біда сталась раптово, і готовим до неї ніхто не був. Софія опинилась в лікарні і єдине, що залишилось рідним і близьким – акумулювати всі зусилля і рятувати дівчинку.

                Цього тижня Софія вже розпочала хіміотерапію. Ліки для дівчинки наразі є в лікарні, та оскільки попереду тривале лікування і багато блоків хіміотерапії, то лікарі вже просять придбати для Софії вшивний катетер Бровіак, бо ставити-знімати звичайні периферичні на кожну хімію – це надзвичайно складно і болісно в першу чергу для діток.       Хімія «спалює» вени, вони стають тоненькими, непомітними і ховаються глибоко, міняти катетер стає справжньою мукою і для маленьких пацієнтів, і для медсестричок. Саме тому у нашому центрі всім діткам стараються ставити вшивні катетери. 

                Та на їх купівлю нам завжди бракує коштів… Бо катетер зазвичай потрібен вже, а дитина тільки поступила і кошти ще не збирались. В такій ситуації і Софія – часу на збір коштів не було, і довелось ставити на перший блок звичайну «периферичку». Та наступний блок потрібно починати з вшивним.

                Будь ласка, допоможіть його придбати Бровіак.

                Ціна питання – 2670 гривень.

 

                Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Мицко Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02