Новини / Субота, 14 березня, 2015

Вшивний катетер для Дмитрика!

«Дуже-дуже» в усіх відношеннях потрібен вшивний катетер Бровіак для Николишина Дитрика, що лікується у львівській гематології!


Дуже важливо поставити катетер до того, як хлопчик розпочне другий блок хімії, і дуже важливо, щоб цей другий блок розпочався вчасно, а хлопчик готовий до нього фактично з понеділка.

Зараз Дмитрика відпустили додому, і на початку тижня йому б їхати до лікарні, та без катетера немає сенсу – попереду в дитини ще 5 блоків хіміотерапії і без вшивного катетера «влити» в дитячу вену весь об’єм ліків, розчинів і крові просто нереально…

Останній раз вшивний Бровіак ми купували за 5300 гривень. Дуже хочеться сподіватись, що зараз ціна трошки зменшиться, бо долар ніби впав, та, чесно кажучи, я не пам’ятаю таких тенденцій у наших цін на медичні товари та ліки…

Отже, нам дуже потрібно 5300 гривень. В понеділок. Тоді ми зможемо замовити катетер для Дмитрика і він приїде у вівторок. Тоді в середу його зможуть поставити і розпочати другий блок хіміотерапії.

Для родини хлопчика така сума просто нереальна, кожен день просрочки буде грати проти хлопчика, а капати хімію на підключичні ризиковано і дуже болісно для дитини.

Будь ласка, допоможіть закупити катетер для Дмитрика! Він дозволить дитині отримати адекватне лікування і суттєво полегшить страждання малого хлопчика.

Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Николишина Дмитра.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02