Новини / Субота, 14 березня, 2015

МРТ двом малюкам! Допоможіть оплатити.

Є у хірургії ЗУСДМЦ двоє малюків – хлопчик і дівчинка – Любочка і Володя яким настав час пройти планові МРТ голови та хребта з контрастуванням.

Малюкам по чотири роки і їх об’єднує важкий діагноз – медулобоастома (пухлина головного мозку). Попереднє обстеження і Любочці Маркус, і Володі Куленичу змогли зробити завдяки вам – бо саме ви допомогли зібрати кошти на його оплату.

Тоді в обох результати були не втішні … І обом назначили променеву терапію. Зараз і Володя, і Любочка вдома, відходять від променевої і бавлять молодштх братиків-сестричок. Ви будете сміятись, але у Любочки молодший братик, а у Володі навпаки – сестричка:)

Ось так все і йде у малюків синхронно. Обоє в лікарні з татами, бо мами вдома з молодшими. Обоїм робити МРТ – Володі у вівторок 17 березня, а Любі десь за тиждень, в 20-х числах. Ну і вартість однакова – 2250 гривень на брата

Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження нашим малюкам. На двох їм потрібно 4500 гривень, по 2250 на кожного. Діти з простих сімей, мами в декреті, тати в лікарні… У Любочки два братика, у Володі – сестричка.

Їм дуже дуже потрібна наша підтримка!

Допоможіть нашим малюкам!

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02