Новини / Вівторок, 03 листопада, 2015

Ігор Ступницький – Оксаліплатин.

В четвер одному з наших дорослих хлопчиків заступати на останній блок хіміотерапії. Думаю, ви всі дуже добре знаєте його :)

 


Отже, мова піде про Ступницького Ігорчика.

Ігор завершує останню хімію і найближчим часом його чекають у Києві на наступний етап операції на печінці. Завдяки старанням лікарів, турботі батьків, любові рідних і теплу друзів, а також завдяки вашій незмінній підтримці у Ігора все добре!

Він добре переносить хімію, швидко відновлюється, а коли аналізи в нормі, дозволяє собі гуляти з друзями,

рибалити,

кататись на квадра циклах,

 

щоб хоч на кілька годин відчути себе так, ніби все вже позаду! І ці маленькі радощі – також ваша заслуга, бо останній курс хімії Ігорчик проходить саме завдяки вам.

  

Знаєте, скільки коштів на післяопераційну хімію для Ігора було витрачено лише фондом? 46 710 гривень! І всі ці кошти було перераховані вами, або адресно для Ігорчика, або безадресно на проекти фонду. Це після операції. А до операції було препаратів ще на 28 100 гривень – і їх також зібрали ви ;)

І у четвер у нас останній ривок – остання хімія. Щоб її пройти потрібен Оксаліплатин 200мг. Його вартість – лише 4526 гривень. Та на його оплату ми не маємо ні копійки…, бо всі резерви вигребли на Іринотекан також для Ігора.

Будь ласка, допоможіть завершити цей етап лікування!

На хлопця чекають в Києві і готові його оперувати, як тільки, так одразу. Весь курс Ігорчик пройшов на одному диханні, без жодної затримки, день в день по протоколу. З таким завзяттям, у цієї історії обов’язково має бути щасливий кінець, і ми всі наближаємо його, хто як може.

Ми дуже хочемо, щоб у Ігора все було добре! І дуже просимо, допоможіть оплатити Іринотекан на останне введення.

Ціна питання – 4526 гривень.

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Ступницького Ігора.
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02