Новини / Вівторок, 22 березня, 2016

Леськів Нестор – 5400 на Вінорельбін!

Нестор надзвичайно цікавий, активний, емоційний та говіркий хлопчик :) Він цікавиться абсолютно всім, з чим йому доводилося стикатись - математика, малювання, трудове навчання, бойовий гопак, гра на флейті, гурток «Юного техніка» і збирання моделей літаків, і все, що б ми не робили з дітками на творчих заняттях йому до наснаги!

 

            Але ще зовсім недавно все було не так, Нестор дуже довго відновлювався після першого блоку хімії, після 11 днів реанімації, хлопчик довший час не міг відкрити очка, та навіть це не завадило йому займатись на творчих, а ми від тижня до тижня спостерігали, як малюк все впевненіше і впевненіше починає дивитись на світ своїми , завжди усміхненими, очками :)

            Нестор здолав хіміотерапію, 8 блоків і попереду у малюка підтримуюча – Ендоксан з Вінорельбіном. Ендоксан на перший блок ми вже встигли купити – він, на щастя, зявився в продажі і ми якраз зібрали 700 грн на його оплату. Тепер час за Вінорельбіном. Цей препарат ми теж знайшли, ще й по чудовій ціні 2700 за флакончик, це значно дешевше, ніж ми планували по 3500-4000 грн за флакон…

            Препарат зарезервовано, і завтра ми маємо визначитись – купуємо, чи відмовляємось. Однак, коштів на його купівлю, на жаль, немає…

            Малюку вже зовсім скоро починати підтримуючу хімію, завтра хлопчик їде в лікарню і лікарі скажуть, коли. І все впиратиметься в препарат, бо придбати його батьки вже не зможуть – надто дорого обійшлась основна хімія  Дактиноміцином, який довелось оплачувати самотужки.

            Нестор надзвичайно емоційний та щирий :), ці його риси не залишають байдужими нікого, кому доводиться познайомитись з хлопчиком – ні лікарів, ні сусідів по палаті, а в його рідному Дрогобичі малюка, здається, знають всі!

            Будь ласка, допоможіть нам придбати Вінорельбін для Нестора. Ціна питання – 5400 гривень. Це на один блок, а всього їх планується шість.

            Дуже потрібна допомога!

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Леськіва Нестора.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02