Новини / Середа, 26 липня, 2017

Віта Ільницька – нові досягнення і нові випробування!

Красуня Віта продовжує боротьбу за своє життя. Завдяки всім вам дівчинці вчасно провели операцію і поставили ендопротез, який має зберегти її ногу, її мрії і її красу!

 

            Віта дуже світла дівчинка, надзвичайно вродлива і просто закохує в себе з першого ж погляду. І зовсім не дивно, що стільки людей відгукнулися їй допомогти!

            Критичний період після операції вже минув, і позаду навіть один блок хімії. Та відновлення йде дуже-дуже важко… До всього ще й запалився вшивний катетер – так-так,  той самий Бровіак, про який ми так багато пишемо останнім часом. Віта тиждень промучилась з температурою і його довелось зняти.

            Сьогодні поставили порт-катетер. І сьогодні ж стало відомо, що немає препарату Холоксан, а хімія вже в пятницю. Потрібно 9 флаконів та майже 12 000 гривень, а є лише 1500. Ну і за три тижня знадобиться ще 9 флаконів.

            Купити препарат самостійно батьки не зможуть – дуже великі суми пішли на інші ліки (Космеген). Відкласти хімію – перекреслити всі Вітині старання, «відкапати» без холок сану – майже те саме.

            Я дуже хотіла сфотографувати Віту сьогодні, і показати вам, що, не зважаючи на біль, та всі інші страждання, її посмішка не втратила ані краплини ні світла, ні тепла! Та Віта спала, їй якраз закінчили ставити порт, за годину, що я пробула у відділенні, спляча красуня так і не відійшла від наркозу…

            Родина Ільницьких дуже сподівалась, що далі вони впораються самі, на жаль, знову потрібна допомога!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: добровільна пожертва на монітори

Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова
Тел.: 050 370 90 02