Новини / Вівторок, 18 січня, 2011

Нумо всі на маскарад!:)

Як відомо, головним атрибутом балу-маскараду є маски. Саме їх ми і робили минулої суботи на творчому занятті.

У відділенні хірургії цього разу нарешті вдалося провести повноцінне загальне творче заняття. Працювали усі дуже старанно: обирали маски та спеціальні фломастери для їх розфарбовування, приклеювали стрази та інші елементи для декорування, ну, і, звичайно ж, прикрашали готову маску кольоровим пірям.

 

 

Був на зайнятті Михайлик Ковенько  . Хлопчик як раз закінчив черговий курс хіміотерапії холоксаном, за два тижня планується наступний блок, на основі метотрексату.

Почувається Михайлик не погано, завжди усміхнений, тільки вже трохи скучив за братами, адже додому їхати далеко, і між курсами хімії хлопчик живе у тітки.

Із завданням Михайлик впорався найшвидже і з радістю сфотографувався, Михайлик взагалі дуже любить фотографуватись і самі фотографії також :)

           

  

 

Хлопчик на імя Іванко, навпаки, малював найдовше. До того ж, працював неймовірно зосереджено і обережно.

 

  

 

 А от дівчатка тихенько чекали доки хлопчина домалює, аби зробити з ним фотографію.

Максим Верстюк  на заняття цього разу не потрапив, бо спав, а нам шкода було будити стомленого малого.

Нажаль, справи у Максима не найкращі, МРТ показало погану динаміку, а на минулих вихідних хлопчик був такий слабий, що його перевели до реанімації. Зараз він в палаті, не встає з ліжечка і їсть тільки суміш Клінутрен. Просимо молитовної підтримки для нашого хлопчика і величезне спасибі всім, хто допоміг оплатити МРТ і зібрати кошти на лікування Максима, загалом було зібрано 2500 гривень на рахунок фонду і 1000 гривень передано батькам.

 

У відділенні гематології заняття теж пройшло гарно.

 

 

Тут, звичайно ж, не обійшлося без нашої маленької дівчинки із сильним характером – Танічки Дзюби .

Дівчинці залишився один останній блок хімії і Танічка надалі нічого не їсть. До всього у дитини виявили Гепатит В, зараз вона приймає зеффікс.

Тиждень тому прийшла відповідь з Італійської клініки  – Тані рекомендують авто-ТКМ. Зараз впали аналізи після хімії, а як тільки лейкоцити піднімуться, Танічці зроблять генетичний аналіз у Львові. Також плануються додаткові аналізи в Польщі, після чого лікарі будуть вирішувати питання з пересадкою. Окрім Гепатиту в Тані алергія на антибіотики та тромбоконцентрат…

 

 

Та не зважаючи  на всі перипетії, маска у Тені  вийшла дуже весела та цікава.

Величезне спасибі всім, хто допомагає дівчинці! Просимо ваших молитов.

 

 

 

Олежик виконував завдання разом із мамою. Їхня маска також дуже симпатична.

 

 

Маленька Люда тішила усіх не лише завзятою роботою, а й щирою бадьорою посмішкою, яка просто-таки ні на мить не зникала з її обличчя.

Руслан теж не пас задніх. Крім того, показав нам аж трьох лебедів, зроблених самотужки за технікою китайського орігамі, якої навчився на одному із наших творчих занять   . За словами Руслана, після того заняття всі у відділенні накупили кольорового паперу й поринули у «китайське мистецтво».

 

 

На «лебедину родину» хлопець витратив аж  4 дні. Каже, трохи стомився, але було дуже цікаво. Тепер хоче спробувати скласти із модулів ще якісь фігури, тому ми пообіцяли передати йому схеми вже наступної суботи.

Дуже тішить те, що іноді нам вдається підібрати завдання, які надовго зацікавлюють дітей та, навіть, дорослих. Це дарує неймовірне натхнення і бажання робити ще більше і краще, тож ми біжимо на пошуки нових ідей!

 

П.С. За заготовки для масок особливе спасибі Наді та прихожанам церкви Христового спілкування, адже вони вже не вперше передають веселі цікавинки для наших діток,  з їхньою допомогою ми створювали Ляльковий театр та Казкове королівство . І в нас є ще дещо про запас ;)

 

 

 

Наталя Баландюк

БФ «Крила надії»

032 240-76-13