Новини / Понеділок, 20 січня, 2014

Фетрові іграшки на Дністерській 27:)!

Дитинство – це той період життя, який не уявляється без іграшок, особливо м’яких. Завдяки широкому їх виборі на прилавках магазинів, дитину, напевно, вже нічим не здивуєш. Хіба що пропозицією виготовити такий виріб власноруч. Власне цим ми і зайнялись цієї суботи на творчому занятті. А при цьому використовували фетр та сінтіпон.

                  

                Не просте завдання постало перед дітьми з гематології, адже ми принесли у відділення пластмасові голки, що є дуже тупими(для того, аби діти не ушкодились). Працювати з цим матеріалом було важкувато, тому ми знайшли альтернативу і приклеювали між собою деталі за допомогою клеючого пістолету.

                 

            Та серед дітей знайшовся один відчайдух, який все ж вирішив пошити виріб, скільки б терпіння та сил йому це не коштувало! Ним став Юрчик – креативний хлопчик, який обожнює рукоділля. І на противагу всім показав, що якщо сильно захотіти, то виріб можна зшити і найтупішою в світі голкою:).

 Іще один палкий прихильник handmade, Ромчик Пернцев взявся за створення ведмедика, не маючи можливості вільно працювати рукою(через катетер). Більше того, хлопчик ще й допоміг у виготовленні іграшки маленькій Ліді. Із роботою Ромчик впорався просто чудово!

А ось, власне і Ліда із своєю совою:). Непосидюча дівчинка пробула у їдальні від сили 5 хвилин. А далі її можна було побачити у кожному куточку відділення:). Така ж активність спостерігалась і під час фотографування!

А ось Сашко усю свою енергійність спрямував у творче русло. Завдяки його старанням та бажанню виготовити яскравий виріб, ми можемо побачити миловидну сову!

Дуже виважено, та обдумуючи кожну деталь, працювала під час заняття Вікуся Рубаха разом із мамою. Вони вирішили створити милу ведмедицю.

Поки Максимчик Гонський спав, мама виготовила іграшку, що стала для нього справжнім сюрпризом опісля пробудження!

Добре виконала завданням і  хірургія. Тут справу в свої руки у більшості взяли мами, бо вирішили зшити іграшки звичайними голками! Результат не заставив себе чекати!

Під час творчого заняття Лук’янчик перейняв на себе роль керівника. А за виготовлення виробу взялась мама. Із роботою чудово впорались обидвоє!

Справжньою майстринею у створенні іграшок виявилась мама Іринки. Як на мене,  все зроблено просто ідеально! Тому, думаю, маленька дуже зраділа маминому подарунку, коли отримала його опісля обіднього сну.

Відвідав творче заняття й Демянчик Бандурович. І це не зважаючи на недобре самопочуття! Дем’янчик – молодець, адже мужньо тримається та не розкисає!Тут і справді є чого повчитись!

Андріанка із бабусею захотіли зробити їжачка, але вирішили не склеювати деталі між собою, а використати традиційні для цього нитку із голкою. Та на останню довелось довго чекати, тому вони продовжили роботу вже опісля  творчого. Та пообіцяли показати виріб у суботу. Чекаємо!

До наступного тижня:)!

 БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13