Новини / Вівторок, 18 березня, 2014

Віфенд для Марічки Кінаш. Ціна питання – 14700 гривень.

Критична ситуація склалась у Марічки Кінаш. Вже другий тиждень дівчинка в реанімації, Марічка не може дихати без кисневої маски.

Величезне спасибі всім, хто допоміг придбати для дівчинки антибіотик Цимевен, саме він врятував Марічку і вона знову змогла дихати самостійно, хоча тепер це відбувається лише завдяки масці.

Та є ще одна проблема з легенями – грибкова інфекція. Марічка приймає Віфенд і сьогодні їй капають останній флакон.  А потрібно ще 10. Вартість цих десяти флаконів складе 16500 гривень, плюс-мінус, бо ціни змінюються щодня. А зібраних для Марічки коштів залишилось 1800. Цього вистарчить на один флакон – його ми і замовили на завтра. А на післязавтра - поки що нічого…

Марічка мужній і впертий боєць, нашу зачаровану принцесу атакують одразу два важких діагнози і безліч супутніх ускладнень, але вона не здається, вона дуже хоче жити і дихати самостійно, вона не може здатись зараз, коли вже стільки всього витримала!

Марічка не раз дивувала лікарів, вперто витримуючи кожен удар долі і раз за разом долаючи кожен блок лікування. Але нас не дивує така Марічкина наполегливість, просто вдома в неї дуже багато справ – брати, сестричка, навчання, хатня робота – це все потребує її уваги і присутності. А ще Марічка невиправний оптиміст – в них вся сім’я така :)

Будь ласка, допоможіть Марічці дихати!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02