Новини / Середа, 18 лютого, 2015

Ступницький Ігор – ще 4450 і хімія почнеться вчасно!

Ігор Ступницький у лікарні, продовжує лікування і долає ускладнення. З нового - у хлопця виник ризик тромбозу, та, на щастя, у нас знайшовся Клексан, подарований нам хорошими людьми – Ігорчику він став дуже у пригоді.

            Зовсім скоро Ігору знадобиться Оксоліплатин для продовження хіміотерапії, а точніше – на наступну середу. Потрібно 2 флакончика по 100мг. Препарат вже зарезервований, його вартість 11000 гривень за два флакони – трошки більше, ніж ми рахували спочатку, та ми все одно щасливі, що вдалось знайти Австрійського виробника – на жаль, зараз дуже багато препаратів є дефіцитними…

            Завдяки вам для Ігорчика зібрано 6550 гривень – дуже-дуже вам дякуємо! Це означає, що наш юний «фотограф-кондитер» має шанси заступити на блок вчасно :) Однак, бракує ще 4450 гривень и без них викупити ліки ми не зможемо.

            Будь ласка, допоможіть оплатити Оксоліплатин, поки його вартість не виросла ще більше, і поки в Ігора все добре і він готовий продовжувати лікування. Сам хлопець не втрачає надії, посміхається, блукає соцмережами і далі фотографує голубів, що прилітають до його вікна :)

            Допоможіть продовжити лікування!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Ступницького Ігора.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02