Новини / Субота, 07 лютого, 2015

Невже все марно? Ступницький Ігор і Вароді Станіслав!

Надзвичайно потребують допомоги двоє наших дорослих хлопців - Ступницький Ігор і Вароді Станіслава. Ігор зі Львова, живе з сім’єю у мальовничих Брюховичах, Станіслав з сонячного і теплого Закарпаття, живе в містечку Середнє. На перший погляд – вони зовсім різні, і в них нічого спільного, та є в цьому житті речі, які зовсім неподібні сім’ї роблять схожими одна на одну. Наприклад, хвороба.

І Ігор, і Станіслав борються зі страшними онкологічними діагнозами. Обоє перенесли операції. Обоє мають проходити післяопераційну хімію. І обидві родини не мають коштів на дорогі препарати.

А ще обом хлопцям по 17 років – вони вже ніби і не діти, їм потрібні дорослі дози препаратів і вони розуміють абсолютно все… Скільки коштують ліки, скільки заробляють їх батьки і головне – що буде з ними, якщо не буде лікування – а без ліків його не буде…

Ігор Ступницький світлий, усміхнений, привітний і комунікабельний – варто поспілкуватись з ним один раз і можна безкінечно розповідати який він особливий :) Кулінар, скаут, актор і фотограф – він вірить у перемогу і дуже сподівається на допомогу небайдужих людей. Ігору потрібен Оксоліплатин Ебеве 100мг 2фл вартістю близько 10 000 гривень (5000 гривень за флакон).

Станіслава Вароді я не бачила ніколи – я не знаю, як він розмовляє, посміхається, я ніколи не зазирала йому у очі… Я тільки спілкувалась телефоном з його лікуючим лікарем і з його батьком. У хлопця дуже мало часу, якщо в понеділок не станеться дива і ми не зможемо замовити препарат – вся попередня боротьба, на жаль, буде марною. Я жену цю думку від себе, та вона повертається, бо десь далеко хлопець дуже чекає нашої допомоги. Станіславу потрібен Холоксан 15 флаконів по 1 г вартістю близько 8000 гривень (по 800 грн за флакон).

Ми знаємо, що на дорослих дітей зібрати кошти дуже важко, і я дуже боюсь, що не зуміла підібрати потрібних слів… Та разом з нашими дорослими красенями я хочу вірити в диво – в наших силах здійснити його і подарувати хлопцям завтра!

Допоможіть завершити лікування!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для П.І.Д.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02