Новини / Вівторок, 08 листопада, 2011

Дивовижні перевтілення :)

Цієї суботи ми робили маски. Під час заняття творились дива – за лічені хвилини діти перевтілювались у маленьких чортенят, відьмочок, диких звірів, хитрих кошенят та просто таємничих незнайомців – і все за для того, аби відлякати усе зле :)

Перетворення відбувалось за допомогою картону, на якому дітвора малювала власні образи за допомогою гуаші. Потім відбувалось оздоблення власних масок за допомогою паєток.

            У віділенні хірургії створення масок викликало у дітей багато бурхливих емоцій. Вони із нетерпінням робили власні маски, бажаючи пошвидше побачити себе у новому цікавому амплуа :)

            На загальному занятті працювало 3 дітей. Кожен із них обрав для створення власної маски оригінальні образи.

            

            Кінаш Владислав вирішив перетворитись у дракона. Він намагався зробити маску  агресивною та хижою. Спершу вона так і виглядала, та коли він одягнув її, злий Дракон став більше схожим на милого дракончика J

           

            Віка Вавринюк приступила до створення маски разом із мамою. Маленька захотіла трішки побути кумедною відмочкою. Маска чудово пасувала дівчинці до одягу та жартівливого настрою J

Вікуся почувається значно краще, ніж при поступленні, дуже сподіваємось, що лікування йде дівчинці на користь, принаймні візуально пухлинка зменшилась вдвічі, якщо не більше, та й настрій у Віки значно покращився J Завтра дівчинці планують ставити вшивний катетер Vygon 6,6 , за який величезне спасибі ініціативній групі «Дар янгола», як і ще за п’ять катетерів, які були передані для наших діток. Після катеризаці планується другий блок ХТ.

          
 

Почавши роботу над маскою, Тетянка Жишкович зрозуміла, що їй більше до вподоби краєвиди, що за вікном, тому вони з мамою достатньо швидко завершили маску, і маленька помчала на вулицюJ

          

            Софійка Єфіменко обрала маскарадно-венеціанську ідею для маски, за допомогою якої перевтілилась у загадкову красуню.

           

            Юрчик Сидоров без жодних роздумів вирішив бути веселим чортенятком і як тільки він одягнув свою маску, одразу ж почав сміятись та радісно пригати.  

 

Олежик Соболевський на цих вихідних був маленьким тигренятком. Йому дуже сподобалась маска, він не знімав її ще дуже довго після завершення заняття.

           
 

Вероніка Нальотова на занятті була у позитивному настрої, і навіть захотіла зробити дві маски – пінгвінчика та маскарадну. Дівчинка вирішила побути у двох зовсім різних, але чудових образах.

Вероніка дуже хотіла додому, але так сталось, що дівчинка залишилась у лікарні – спочатку аналізи були не дуже, а потім вже і їхати було пізно, та Веронічка поставилась до цього з розумінням, адже вона чемна і розумна дівчинка.

            У гематології над створенням масок креативило 5 діточок.

           

            Якщо на минулому занятті Настя хотіла працювати над власною роботою повністю самостійно і не хотіла аби мама допомагала їй, то цього разу вони працювали разом дуже гармонійно, доповнюючи роботу одна одної. Маленьке кошенятко вирішило не сильно змінюватись за допомогою маски, тому дівчинка вибрала дуже близький для себе образ  киці J

           

На цих вихідних Алік був у гарному гуморі. І це не дивно, поруч із ним були мама та брат, так ще й ми завітали. Одягнувши маску, хлопчик-тигрик став ще більш веселим та активним.

           

По дорослому серйозна Віка разом із мамою створила дуже милу масочку. Також спільними зусиллями із нашим волонтером вона намалювала дві розквітлі трояндочки. Маленьке сонечко, як сказала мама, любить усміхатись, але на фото соромиться. А дарма, тому що нічого кращого, аніж ніжна дитяча усмішка, напевно, немає J:)

           

            Сашко не мав бажання до перевтілень, тому обмежився малюванням бажаного образу. Далі він разом із волонтером намалював надзвичайно гарний та «смачний десерт». Дивишся на нього, і одразу ж хочеться скуштуватиJ

          

            Степан не дуже хотів фотографуватись та й самостійно робити маску, багато у чому йому допомагали, однак він був непоганим керівником процесу, відповідаючи за кожну частину маски.

 

Відділення гематології та хірургії перетворилось у казковий світ, у якому живуть веселі персонажі. Створення масок значно розвеселило дітвору із Дністровської. Діти радісно бігали по відділенню лякаючи інших, та не бажали знімати маски  протягом тривалого часу:)

 

 

    БФ «Крила надії»

 

      032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.