Новини / Четвер, 03 травня, 2012

Борис Кравчук. Нам не вистачає ще 62 000 гривень!

               Отже, Борис Кравчук, маленький хлопчик з важкою формою гемофілії з львівської гематології. Рівно тиждень тому дитина потрапила до лікарні з кровотечею. Для нього в борг ми взяли 12 флаконів препарату Фейба на суму 78000 гривень.
            Зараз хлопчик вже вдома - препарат прокапали вчасно і кровотеча припинилося. В результаті, в суботу Боря відвідав наше заняття з арт-терапії, в неділю весело відсвяткував День народження і незабаром, радісний і при доброму здоров'ї, поїхав додому. Зараз у Бориса все добре.
            Але у нас залишився борг перед фірмою, що доставила препарат.
            Інших варіантів, крім як взяти Фейбу в борг, не було, і ми її взяли, під гарантії фонду. Зібрати суму за 2 дні ми не змогли, у батьків таких грошей теж немає, і, на величезну нашу радість, нам відпустили препарат з відстрочкою оплати майже на два тижні!
            Долею маленького хлопчика перейнялося дуже багато людей - спасибі Вам величезне, всім, хто підтримує, допомагає поширити інформацію, переводить гроші, телефонує. З Вашою допомогою зібрано 16 000 гривень! Дякуємо всім Вам!
            Але, на жаль, цього не вистачить покрити борг. Потрібно ще 62 000 гривень і у нас є ще один тиждень на збір.
            Ми дуже ризикували, беручи такий дорогий препарат, не маючи, загалом,  грошей на його оплату. Але завзята дитяча посмішка стала незаперечним аргументом «за». Ми не хочемо розмірковувати, що станеться, якщо кошти не надійдуть. Ми точно знаємо тільки те, що Борис знову безтурботно бігає вдома і посміхається теплому сонечку.
            Але, це до наступної кризи, коли знову почнеться кровотеча. А у Бориса ще не випав жоден молочний зуб - вони тільки хитаються, рвати їх поки не зважилися зі зрозумілих причин. І, коли це станеться, ні про які препаратах з відстрочкою оплати, не буде й мови, якщо ми не покриємо вчасно борг.
            А крім Бориса під опікою фонду ще 30 дітей, які потребують допомоги.
            Будь ласка, не проходьте мимо цього прохання і цього хлопчика!
            Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кравчука Бориса.