Новини / Вівторок, 01 травня, 2012

Сонячні пташки із гематології та хірургії Львова :)

Давно вже у нас на Дністерській не було аплікації, та й про таку казкову пташку, як жар-птицю призабули (ще декілька місяців тому у нас була можливість складати модульне орігамі на цю ж тему). Тому цієї спекотної суботи ми виготовляли саме це сонячне створіння. Діти творили його із неабияким задовленням. Це беззаперечне прийняття не викликає жодного здивування як мінімум через те, що жар-птиця включає у себе теплі та вогненні кольори, котрі не можуть не зігріти душу та не покращити настрій; також вона – казковий персонаж, що символізує сонце, вогонь та щастя. Не дивно, що вона так манить не лише дітей із Дністерської, а й волонтерів:)

                

            У хірургії в цю суботу відбулось дуже динамічне та активне заняття, і все це заслуга  дітвори із відділення!

               

Поглянувши на аплікацію Софії Єфіменко та її роботу під час заняття, одразу ж видно, що  дівчинка дуже уважна до деталей та все зважує до дрібниць. Тому жар-птиця вийшла надзвичайно акуратною, і це при тому, що вона містить у собі багато маленьких компонентів, які ще треба обрежно та скурпульозно повирізувати, аби вони були однаковими. Тому  робота Софійки варта багатьох похвал. 

Невже це нарешті  відбулось?!:) Івасик Удич знову(за таку тривалу перерву) відвідав загальне заняття, та ще як ефектно – багато усміхався, спілкувався з усіма, позував для фото:) А його жар-птиця явно королівського походження – і корона, і оздоблення – все на найвищому рівні!

 Віталік Лесюк незмінно залишається вірним нашим творчим заняттям. Хоча цього разу креативно попрацювати  йому не дуже вдалось через кепське самопочуття, але він все одно багато посміхався, а це -  найголовніше! А пташку йому допомогли зробити наші волонтери.

Аплікація Марічки вражає безліччю елементів, котрі вагомо вирізняють її серед інших. Та по правді кажучи, її більше захопило нарізання та приклеювання кольорового паперу:).

Максим Лань створював жар-птицю із справжнім захватом. Особливо гарним є поєднання жовтого та фіолетового кольорів, що справляє дуже приємне враження та викликає позитивні емоції.

У гематології робота над цією темою принесла дітям зацікавлення та не одну усмішку. А зараз власне про діток та їхні роботи.

Завжди енергійний та жвавий Борис Кравчук цієї суботи був у передчутті подарунків та справжнього свята(власного дня народження), тому йому вдалось перевершити самого себе у цих якостях. Хлопчик був спражнім керівником процесу,  а ось втілювала його креативні ідеї у життя  волонтерка Аня. Завдяки їхнім спільним зусиллям ми можемо полюбуватись двома жар-птицями, кожна з яких перевершує іншу за красою.

Яринка Бардин - вірна власним вподобанням дівчинка, тому відображає у своїх роботах те, що є  більше до душі власне їй. Цього разу вона разом із мамою зробила аплікації на тему найрізноманітнішої рослинності: гарненьку галявину із квіточками та кошик справжньої господиньки, наповнений різними фруктами.

З нетерпінням чекав нашого приходу Євгеній Демчишин. Як тільки хлопець почув слово «аплікація» та побачив кольоровий папір, він одразу ж уявив таку картину: у далечінь через зірочки летить яскравий лікачок(варто зауважити, що Женя зробив літака, а не машину, яку він часто зображає у своїх роботах) Потрібно сказати, що хлопець креативно розвивається із кожним заняттям. Його аплікація  -  дуже гарно відтворює небесні простори. А літачок, це напевно, сучасна інтерпретація жар-птиці:).

І цього разу Оксані Шанерській певні причини завадили повністю довершити свій шедеврик!!! Але визнати, що навіть у такому вигляді її жар-птиця виглядає дуже гарно.

Віка разом із мамою зробили дуже теплу та сонячну пташку. Дівчинка хотіла трохи подрімати, тому фотографуватись не захотіла, але навіть не зважаючи на сонливість, Віка випромінювала таку ж світлу енергію, як і її робота! 

Ліля підійшла до завдання нестандартно – вирізавши найважливіші деталі, усі інші домалювала:) І її фантастичні пташки не поступаються іншим, виконаним по всіх правилах!

Під час цього заняття наша робота була різноплановою: хтось  робив жар-птицю, а хто літачка чи кошичка із фруктами, хтось мав більше спостерігацьку роль або хтось керівну. Та можемо з впевненістю сказати, що творча робота сподобалось усім малюкам.

                                                                                                                              БФ "Крила надії"

                                                                                                                              тел.240-76-13