Новини / Вівторок, 15 січня, 2013

Магнітики-ангелики у ЗУСДМЦ:)

«Ти ж моє янголятко!» Не раз можна почути про світлих, лагідних та привітних діток. Саме такими є і малюки із Дністерської. Тому створення ангеликів із глини, було для них дуже простим та близьким. Більше того, дивлячись на виріб було зовсім просто вгадати, хто ж його творець.

              Спершу ознайомимось і з витворами діток із гематології.

Ангелик Вані заслуговує безлічі похвал. Навіть не знаємо, що ж найбільше викликає зацікавлення. Кожушок?…Чи може  цікава зачіска янгола?…Чи все ж  симпатичний розпис? Та впевнені в тому, що усі ці деталі загалом створюють цілісний та гарний образ, і роблять його роботу такою миловидною та оригінальною!

            Коли ми говоримо про Демянчика Гирича, розуміємо, що без рудоволосого янголятка не обійтись. Так воно і сталось:). Та творча діяльність хлопчика не обмежилась одним виробом, він створив  й іншого симпатичного, синьоволосого ангела.

Вікуся Герич знову вразила нас усіх хорошим настроєм та творчим натхненням. Турботлива дівчинка разом із татом зробили миленьке янголятко в зимовому кожушку.

            А ось Дениско неохоче розмірковує про зиму та морози,  а вже думками з весняним сонечком та квіточками. Якими власне і наповнений його розпис. Дуже теплі та приємні вироби.

            Незвичним получився ангелик у Олеся – завдяки довгим косам її можна назвати Рампунзель, а зовнішністю нагадує представницю Сходу. Та не забув Олесь і про свої хлопчачі вподобання, тому  поруч ангелика поскладав безліч динозаврів:).

Назарчик Трегуб зробив янгелятко-красунечку, що соромязливо  склала разом ручки. Магнітик вийшов дуже милим та весняним.

            А ця спляча красуня – Яна, про яку ми не раз писали, проте не мали можливості сфотографувати. Вона разом із мамою створили виріб, що є поєднанням ангелика та метелика. Та не тільки крильця, а й красивий розпис виділяють її магнітика серед інших. Опісля гарної креативної праці, із відчуттям виконаного обов’язку,  можна й  подрімати:).

            Настала черга поділитись творіннями дітей  із хірургії.

            Забавного янголятка отримав наш жартівливий Владик Кінаш. А усе неспроста, а завдяки його працьовитості, бадьорості та позитивному  налаштуванні на роботу! Ну як це вже повелося, ми не можемо оминути усмішку Владика – цього разу ми побачили нові  незвичні та симпатичні стилі посмішок:).

            Аня розписала платтячко янголятка сніжинками. Чудовий виріб, сповнений зимовою атмосферою.

            Ліля Мацелюх виготовила дуже витонченого та ніжного ангелика. Власне, саме такою дівчина і була цієї суботи. Їй цікавим чином вдалось поєднати різні між собою речі: квіточку і сніжинку. Так і саме забарвлення останньої незвичне – жовте. Завжди раді такому креативному підходу до роботи!:)

 

А чому б не зробити ангелика-хлопчика? А то одні дівчата та дівчата!:)І ось ми бачимо творіння цього хлопчика, котрий власне єдиний, хто вирішив створити янголятка чоловічої статі. Виріб вийшов дуже позитивним та сонячним.

           

           Ангелик Віки - вилита копія дівчинки. Ніжний,  миловидний та світлий! А саме такими якостями і володіє маленька майстриня.

            А тепер погляньмо, якими  чудовими  вийшли магнітики цих маляток.

            Добігло завершення іще одне заняття, та ми не засмучуємось, тому що знаємо, що на наступну суботу буде ще цікавіше!:)

            Дякуємо волонтерам Ані, Наталці, Ларисі та Наталі за гарно проведене творче. 

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13