Новини / Понеділок, 18 березня, 2013

Львівські новини – Біовен, Грастим, Меронем!

Останні два тижня у всіх наших підопічних, не залежно від віку, одні й ті самі потреби і проблеми, різниця лише в кількості і вартості препаратів. І ось сьогодні, з понеділка, продовжуємо в тому ж дусі – знову потрібен Біовен моно для двох чарівних хлопчиків з львівської гематології – для маленького Дмитрика Піховича і дорослого Ростика Білошапко, та Меронем для Трегуба Назарчика, ще одного малюка з відділення.
 
             Почнемо з Ростика Білошапко. Сьогодні у нього нарешті трошки піднялись аналізи, навіть тромбоцити не довелось переливати – мама надзвичайно тішилась цій новині, бо на сьогодні якраз не було донора… Сьогодні в Ростика брали пункцію, аналіз будуть побити в Києві – хоч би там все було добре!
            Завтра хлопчик починає черговий блок хіміотерапії і на четвер потрібно 8 флаконів Біовену моно и 5 шприців Грастиму вартістю 8700 гривень. Сума для батьків просто величезна, а меншою кількістю препаратів не обійтися, бо Ростик дорослий. Хлопчику дуже потрібна допомога. Після минулого блоку Ростик дуже важко і довго піднімав аналізи, дуже хочеться, щоб зараз було легше. 
            Хлопчик сумує в лікарні, адже відвідувати його не можна через важкий стан, малювати чи займатись на заняттях теж не завжди виходить через погане самопочуття, єдиною радістю залишається ноутбук та інтернет.
            Будь ласка, допоможіть Ростику скоріше завершити лікування. Дуже потрібні кошти на Біовен та Грастим!
           
           
 
            Також нашої допомоги потребує цей веселий малюк – Дмитрик Піхович. Сьогодні у Дмитрика «нульові» аналізи і ще сьогодні йому хотіли вводити Біовен, але препарату просто нема, як і грошей на його купівлю. На 3 флакона Біовену потрібно 1950 гривень.
            Сьогодні ми нічим не змогли допомогти малюку. Але Дмитрик може чекати на препарат лише до завтра – не довше. Звісно, що Біовен ми вже замовили, однак платити за нього поки що нічим, нам вкотре дають препарат в борг, однак завтра його потрібно буде сплатити.
            Сам Дмитрик, не зважаючи на показники крові, бігає та бавиться, так ніби це не його аналізи прямують до нуля :)Таке часто буває з нашими малюками, їх резервні сили часто здаються невичерпними. Однак, нажаль, це не так і без необхідних препаратів практично не обійтись. От і зараз, Дмитрику дуже потрібен Біовен. Дуже сподіваємось, що ми встигнемо!
 
           
 
            Трегуб Назар – ще один малюк, якому потрібна допомога. Назару потрібно антибіотик Меронем, вартість упаковки 1360 гривень. Сьогодні для малюка використовують два останніх лікарняних флакончика і на завтра препарату в лікарні вже немає. Значить, його потрібно придбати батькам. 
            Крім Меронему малюку надалі потрібен   ще гристим – ми змогли придбати лише 1 шприц з трьох необхідних, це ще плюс 1400 гривень. І того разом потрібно 2760 гривень.
            Малюк пройшов перший протокол и 5 блоків ХТ, попереду ще один блок и другий протокол. Цей блок був з метотрексатом і дався Назару надзвичайно важко, найгірше зі всіх попередніх, вчора хлопчик взагалі пролежав пів дня дивлячись в одну точку…
            Сьогодні трошки краще, навіть захотів побавитись машинками з сусідом по відділенню:) Такі маленькі досягнення завжди дуже тішать нас, мам і, звичайно, лікуючого лікаря, і дуже страшно від думки, що без необхідних ліків вони моментально можуть зійти нанівець… 
            Будь ласка, допоможіть придбати Меронем і Грастим для Назарчика.
            Нашим хлопчикам дуже потрібна допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02