Новини / Середа, 09 жовтня, 2013

Акварельна субота у львівській лікарні!

«Блукаючи» минулого тижня просторами інтернету, ми натрапили на позитивні малюнки із лісовими тваринкам. Ці кумедні істоти настільки нам сподобались, що рішення було однозначним «Пора знову взятись за пензлики»:). Що і зробили! Картинки припали до душі і діткам із гематології та хірургії Львова, вони майже всі малювали саме їх(а це велика рідкість, тому що малюки часто люблять зображувати на аркуші щось своє). Що ж у них вийшло дивіться далі.

                

А далі буде гематологія і Юра Лядов!!! Три знаки оклику поставлено не спроста,  а тому що хлопець вкрай рідко відвідує наші заняття,  а тим паче не охоче фотографується! Так що цього творчого отримали подвійну приємну несподіванку! І до речі, колись він розповідав, що непогано малює. Як виявилось, Юра ще й прибіднявся, його малюнок - дуже гарний.

Яскравим та дуже позитивним вийшло художнє творіння у Каміли! Дівчинка цікаво видозмінила запропоновану картинку, де замість одного їжачка у її роботі можна побачити трьох!

Цієї суботи маленьке чудо Лідочка, як і зазвичай, усіх заряджала своєю енергією! Бігати, стрибати та голосно усміхатись – це про неї. Та до переліку варто віднести і слово «помалювати». Ось так, наші малята все-все встигають!

А ось робота Максимчика Гонського, хоч вона недомальована, та вже видно, що буде цікавою. А те що хлопчик обрав для малювання кумедного зайчика - не дивно, адже у творчості Максимко завжди використовує нестандартні ідеї:).

Цей хлопчик – справжній молодець, адже за заняття встиг створити аж два  малюнки. Та що найважливіше - кількість не вплинула на якість, дві роботи вийшли симпатичними!

А зараз час переходити до діточок та їхніх малюнків із відділення хірургії .

 

Часто дітвора, що перебуває в одному відділенні дуже здружується. Прикладом цього є троє позитивних хлопчиків (справа Іванко, а по серединці Дем’янчик) та їхня спільна робота!

Особливим вийшов малюнок у Олежика. А цікавим його зробили обрані хлопчиком кольори та індивідуальний стиль малювання при збереженні теми!

Веселого зайчика-побігайчика та горобчиків намалювала  ця мила дівчинка.

А ось іще красиві роботи, правда недомальовані, та знаємо – такими вони будуть не довго:).

Хоч усім дітям було запропоновано однакові малюнки, кожна робота вийшла неповторною та незвичною,  тому що таким є кожен із малюків!

БФ"Крила надії"

тел.: 240-76-13