Новини / Вівторок, 05 листопада, 2013

Львівські індіанці!

«Привіт! Сьогодні ми створюватимемо індіанські головні убори і на декілька годин перевтілимось у індіанців»! Опісля цих слів ми спостерігали наступну картину:діти якомога швидше мчаться із палат у їдальню і з нетерпінням чекають моменту, коли ж приміряють на себе новий,екзотичний образ. Виготовлення індіанських корон відбувалось за допомогою прикрашання цупкого картону квіточками, кружечками та пір’їнками. Якими кумедними були наші індіанці читайте у наступних абзацах статті.

              

              Розпочнемо  із веселих перевтілень дітей із хірургії.

              

Перед заняттям мені згадалось, як тішився Василько Садовський окулярам, які ми створювали до 1 квітня. І тут стало зрозумілим, що тема цього тижня викличе у нього такі ж радісні емоції. Так воно і було! Одягнувши виріб, хлопчик одразу «перетворився» у індіанського вождя,  та на декілька хвилин став дуже серйозним та поважним, як і вимагається від вождів. Та це лиш на трішки, а далі  - знову дурачитись :).

Цієї суботи Софійка Єфіменко перевершила у креативності сама себе! Дотримуючись «індіанського стилю», дівчинка виготовила зовсім інші речі, аніж ті які ми запропонували – кульчики та заколку із пір’їнок. Завдяки цим прикрасам та оригінальному підходу до теми, Софійка перетворилась у сучасну індіанську принцесу!

А Дем’янчик Бандурович не лишень зробив головний убір, а й тонко відчув індійську атмосферу – увесь його виріб витримано у вогненних кольорах, а стихія вогню є чи не найважливішою для корінних жителів Америки. Виріб хлопчика дуже йому пасує. Ще би, обрані ним барви випромінюють енергію та силу, а саме ці якості і власниві  хлопчику.

Дуже творчо підійшов до оздоблення корони Іванко. Його креативність – для нас не новина, тим не менше, ми знову приємно здивовані!

                Яскравим та позитивним вийшов виріб у Миколки. Коли хлопчик одягнув корону, у відділенні стало на ще одного індіанського вождя більше:).

А тепер переходимо до «індіанських поселень» гематології.

Як же сподобалась індіанська корона Лідочці – цього словами не передати! Завжди активна дівчинка, одягнувши її стала ще більш енергійною та усміхненою. Впевнені,  Ліда ще довго не розлучатиметься із головним убором і бігатиме з ним по відділенню.

               

            «Хто ж цей симпатичний хлопчик? Так, Ви вгадали це Дмитрик Чучман. Давно ми його не бачили на творчих, і знаючи його любов до різнобарвних детальок та будь-яких речей, які можна начіпити на себе, без сумнівів скажемо, що Діма відвідав «своє» заняття:). Та й корона йому дуже личить.

               

Раціонально підійшов до справи дуже милий та світлий хлопчик Ромчик Перцев. Його виріб витримий у продуманій гамі: кольори пір’їнкок та квіточок чудово доповнюють загальний образ.

Не байдикував цієї суботи і Олежик. Він чудово впорався із темою, і завдяки власним старанням може похвалитись симпатичною індіанською короною.  

Перше, що спало на думку, коли ми побачили цю дівчинку у індіанському головному уборі: «Вилита Пакахонтас». Їй дуже пасує цей образ:).

              А ці красиві індіанські корони належать Ілонці, Масимчику, Владиславчику та Алінці.

Ось так, цієї суботи ЗУСДМЦ перетворилось у поселення індіанців, веселе, яскраве та дуже позитивне:).

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13.