Новини / Середа, 04 грудня, 2013

Декор для вазонків!:)

«Ця тема уже була, і це заняття ми вже проводили… Що ж би таке придумати новеньке, чого дітки ще не робили?». Довго думали-гадали над цим запитанням і таки додумались до наступного: будемо виготовляти прикраси для вазонів! Цю ідею залюбки підхопили діти з різних відділень і проявили під час занять неабияку креативність. Для створення цього декору ми використовували листовий пінопласт та дротики.

 

Розпочнемо статтю із гематології та цікавих робіт діток з цього відділення.

Цієї суботи ми познайомились із дуже приємним хлопцем, що має незвичне ім’я Анар. Він працював на творчому вперше. І дуже втішився тому, що не обов’язково робити лишень сову чи оленя, яких ми пропонуємо, а можна дати волю власній фантазії. І одразу ж взявся за вирізання машинки. І як бачимо, Анар вважає, коли вже змагатись, то тільки для перемоги. Непогана позиція:).

Продуманими, акуратно виготовленими і красивими вийшли прикраси для вазоночків у Ромчика Пернцева. Такі хоч на прилавки магазинів!

Давно не бачили у відділенні кумедного та неординарного Олеся. І ось хлопчик знову відвідав заняття, де не байдикував і одразу ж взявся за творчу справу! З останньої зустрічі із Олесем нічого не змінилось(ну хіба що відросло волосячко),  і він такий же веселий та дотепний, як завжди.

Іллюша Пустовітне лишень виготовив красивого різдвяного оленя, а й похвалився нам допрацьованою скляночкою. Обидва вироби – симпатичні та яскраві!

            Жартівливого язикатого оленя зробив Нікіта. На  роботі можна побачити дві букви, що є його ініціалами, адже Нікіта у нас Цар:)!

           

            Алінка зробила пернату сову, вирізавши для виробу дрібненькі детальки,  а це дуже не просто, коли справа іде про листовий пінопласт. Молодчинка!

           

Миловидну сову створив маленький та дуже комунікабельний Назарчик.

А тепер переходимо до хірургії та оригінальних робіт діток.

            Все частіше і частіше бачимо усміхненим Олежика! Що дуже нас тішить, тому що ще недавно він зазвичай був серйозним і не так часто посміхався! А із креативною роботою все залишилось без змін, Олежик творить як справжній профі:).

           

            Василько Садовський – хлопчик, що бере з всього по максимуму: якщо робота, то велика, якщо декор, то багато! Працював як завжди із натхненням, неабиякою швидкістю і дотримувався вище описаного стилю:).

          

           Дем’янчика Бандуровича інакшим, аніж усміхненим, напевно, ще не бачили. Хлопчик завжди сяє та випромінює позитив, та й на заняттях не відпочиває,  активно працює. Цього разу  із задоволенням виготовив чудовий декор для вазонів.

           

             Андрійко не використовував шаблонів і вирізав свою велику сову із кумедним чубчиком. Прикраса у нього вийшла гарна та різнобарвна.

             Ще декілька симпатичних робіт!

           

           

            

           

            Це заняття пройшло у приємній та затишній атмосфері. Словом, все як зазвичай! А з наступного тижня ми розпочинаємо новорічно-різдвяну тематику, що додасть творчим ще більшої теплоти!

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13