Новини / П'ятниця, 27 грудня, 2013

Наші новини.

Ось-ось розпочнуться свята і ми вже готові з головою поринути у радісні турботи, та декого, нажаль, вони оминуть. Троє наших хлопчиків з хірургії ЗУСДМЦ ризикують провести свята у лікарні і дуже потребують нашої допомоги.

Перший з них – Василько Нижник. Хлопчик пройшов і хіміотерапію, і променеву, і безліч консультацій та обстежень за півтора роки лікування. Василько завжди тішив нас хорошими результатами, ніколи не впадав у відчай, завжди зберігав оптимізм і гарний гумор, як і його мама Оксана.

Зараз у Василька несподівано з’явились болі в шиї, саме там локалізована пухлинка. Звісно, хочеться сподіватись, що це від комірця, адже всі півтора роки хлопчик ходить з ним, лише деколи не на довго комірець можна знімати і тоді хлопчику стає легшее і шия перестає боліти. Однак, при такому діагнозі сподіватись на «авось» неприпустимо і Василькові призначили термінове МРТ голови та шийного відділу хребта.

Вартість обстеження з контрастуванням складе 2900 гривень. Обстеження провели сьогодні, та оскільки коштів на його оплату немає – нам дали відтермінування до понеділка. Всі кошти, зібрані для хлопчика, були використані на поточне лікування, а оскільки останнім часом все було добре і Василько нічого не потребував, то і резерву для нього ніякого не виявилось…

Будь ласка, допоможіть оплатити МРТ для Нижника Василька.

 

Ще один хлопчик якому також потрібна допомога і також на оплату обстеження – Бандурович Дем’ян. Малюк лікується майже три роки, він переніс безліч курсів хіміотерапії, променевої та дві авто-ТКМ, однак, хвороба, нажаль, прогресує.

Вчора ввечорі хлопчик був жвавий та веселий, бавився, жартував з медсестричками, навіть жартували, що Дем’яну перелили кров чемпіона, такий він був активний. А під ранок підскочив тиск, почались болі, рвота, з'явився набряк і вранці його терміново направили на КТ та МРТ голови.

Результати виявились дуже не втішними – метастази… Малюк у відділенні, його підключили до монітора, хлопчик слабий, нічого не їсть, жаліється, що не бачить, лікар сказав, що це через набряк. З хлопчиком в лікарні мама і мамин брат, Дем’ян його дуже любить, однак, зараз навіть дяді не вдається підняти малюку настрій...

Вартість обстеження 1400 гривень. Наразі для Дем’яна є лише 300 гривень, тому оплатити обстеження нам дозволили в понеділок. Будь ласка, допоможіть зібрати ще 1100 гривень. Весь час малюк лікується за кошти благодійників і мама хлопчика безмежно вдячна всім людям, що допомагають її дитині. Будь ласка, допоможіть Дем’яну і зараз.

 

Ще один малюк, якому потрібна допомога – Маццанті Святослав-Даніель. Зараз хлопчик в Києві, в Інституті раку, і готується до авто-ТКМ. 17 грудня хлопчик пройшов IMBG у Варшаві, в центрі здоровя дитини, яке батьки змогли оплатити лише завдяки Вам та Вашій допомозі. Результати обстеження показали, що все йде добре і можна приступати до наступного етапу – пересадки кісткового мозку від самого себе і малюк одразу вирушив до Києва.

Святославу вже почали стимуляцію кісткового мозку, та набрати необхідний об’єм клітин наразі не вдалося, тому вирішили розпочинати хіміотерапію, а коли впадуть аналізи, продовжать стимуляцію та забір клітин. 

Для проведення ТКМ хлопчику потрібні препарати, яких, нажаль, немає зараз в продажі. Мельфолан вдалось закупити в Москві завдяки нашим російським друзям (Анічка, дякуємо!). Потрібно ще придбати два флакона Алкерану. Його також привозять з-за кордону і коштує він 1200 гривень за флакон. На два флакона потрібно 2400, а залишилось після обстеження лише 1000 гривнь. Будь ласка, допоможіть зібрати ще 1400 гривень для Святослава, адже препарат знадобиться вже зовсім скоро! 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Ми щиро дякуємо всім, хто допомагає нашим дітям, хто підтримує наших малюків і в будні, і в свята, і під час революцій! Ви не уявляєте, як багато Ваша підтримка значить для нас, для батьків, лікарів і самих малюків, які може і не здогадуються, скільки дорослих борються за їх життя. Ви не уявляєте, як приємно з року в рік бачити у звітах одні й ті самі прізвища благодійників – для нас це висока оцінка нашої праці, а для наших дітей – це шанс жити завтра.

Дякуємо всім Вам!

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02