Новини / Вівторок, 25 березня, 2014

Різнобарвні буси:).

«Ця бусинка буде рожевою, друга - зеленою, а цю в забарвлю у жовтенький» - у такому дусі проходило заняття у суботу, коли діти із гематології та хірургії Львова створювали браслети із дерев’яних бус. Дівчатка робили їх для себе, а хлопчики – для сестричок та мам.

               

              

               

               Розпочнемо статтю із відділення хірургії, і того, кого давненько не бачили на творчих,  Віталіка Лесюка. З останньої нашої  із ним зустрічі майже нічого не змінилось(окрім того, що хлопчик дуже виріс). Віталік і надалі такий же енергійний непосида. Навіть фото не одразу вдалось зробити, бо перше розмитим вийшло:). Такий же запал властивий йому і щодо творчої роботи – Віталік зробив два браслети!

Міша вкотре вирізнився власною креативністю. Цього разу вона проявилась у тому, що хлопець прикрасив розписані бусинки симпатичним орнаментом.

На занятті працювала й мила дівчинка Настя. Із завданням вона чудово впоралась і з нетерпінням чекала, коли ж фарба остаточно висохне, аби одягнути на ручку власноруч зроблений брасетик.

А тепер переходимо до відділення гематології. Цього тижня ми проводили заняття у ігровій кімнаті, тому воно проходило у затишній та власне ігровій атмосфері:).

Ну нарешті ми знову побачили у відділенні Марічку Кінаш. Дівчинка дуже довго була у реанімації… І як тільки перейшла до гематології – одразу ж взялась за творчу справу. Чесно кажучи, я думала, що Марічка відмовиться, бо змучена, не має бажання і т.д. А тут – таке впевнене «Так, я також буду робити браслет»! Ну просто справжня молодчинка! Звісно ж, тут не обійшлось і без підтримки сестри. Марічка разом із нею створила два вироби.

А ось такий симпатичний браслет вийшов у милої та привітної Вікусі Рубахи!

Сергійко працював дуже натхненно і зосереджено, адже браслетик скоро має красуватись на ручці сестрички:)!

Катрусі дуже сподобалось розмальовувати бусинки, вона  розписувала б їх без зупину, якби заняття не завершилось! Кольорових бус точно хватить на два браслети!

Ось вона весна! А з нею до нас прийшли і різнобарвні заняття:). Наступне обіцяє бути не менш яскравим.

 БФ"Крила надії"