Новини / Середа, 11 червня, 2014

Просте орігамі на Дністерській 27!:)

Зазвичай слово "орігамі" викликає досить передбачувану реакцію серед наших діток: " У мене точно не вийде!", "Я не зможу". Такі та багато інших фраз почули і цього разу. Проте ми вкотре переконали малят із гематології та хірургії Львова, що у цій техніці нічого складного немає. Вони перевірили свої орігамі вміння, створюючи котиків та песиків.

               

Через карантин у  відділенні гематології були присутніми всього 5 дівчаток.  З них лиш двоє взялись за роботу.

Однією із цих творчих та працьовитих красунь стала Соломійка Попіль. Маленька  встигла поділитися із нами багатьма цікавими розповідями, тому що вже хворіла на вітрянку, і змогла завітати на загальне заняття. Вона досить жваво та активно працювала. Та під кінець заняття настав момент, коли Соля змучилась і вагалась чи варто продовжувати виготовлення котика. Зрозумівши, що не хоче покинути роботу на півдорозі, все ж завершила її. Це говорить про витривалість та  неабияку відповідальність Соломійки! В неї вийшла дуже неординарна сімейка тваринок: мама та донечка котики і малесенький тато песик:). Дитячій фантазії можна лиш позаздрити!

Другою дівчинкою, що приймала участь у  занятті, була майстриня на всі руки Віка. Дівчинка працювала непоспішаючи та повністю віддаючись улюбленій справі - творчості! І до речі,  вона зробила таке ж неординарне сімейство як і Соля. При тому ніхто ні в кого ідеї не позичав, адже дівчата працювали у різних точках відділення!

У хірургії ситуація із кількістю юних творців була такою ж як і в гематології - діток можна було перелічити на пальцях однієї руки.

Усмішку, здивування та неабияку зацікавиленість викликала аплікація цієї милої дівчинки. Тут зображено цілу фантастичну епопею із лютим драконом та багатоокими котиком-рицарем! :)

А наш Олежик Кордюк не лишень креативний хлопчик, але й практичний. Він вирішив зробити власний виріб гарним і корисним, перетворивши орігамі-тваринок на декор листівки. Яку він при нагоді обов'язково подарує близькій людині.  

Також нижче Ви можете побачити іще дві симпатичні роботи.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"