Новини / П'ятниця, 27 червня, 2014

Ростик Білошапко вже в палаті!

Всім величезний привіт і величезне «Дякую!» від Ростика Білошапко!

 
            Ростик вже в палаті, і хоч курс протигрибкових ще триває, нашому хлопчику вже набагато краще, він самостійно дихає, може лежати-сидіти-ходити на вибір, їсть самостійно і навіть має апетит ;) І я навіть думати не хочу, що могло бути інакше!
            Минулої пятниці з самого ранку Ростика перевели з пневмонією в реанімацію. У нього була сильна інфекція, висока температура, низький рівень кисню і Ростику було тяжко дихати без маски. Весь день був дуже важкий і нервовий, не було ні ліків, ні коштів, ні хороших прогнозів… Та вже ввечері Ростику стало скучно і він запросив книжку з образотворчого мистецтва і альбом для малювання – це був перший хороший знак ;) Ростик малював майже всю ніч з суботи на неділю, бо не міг лежати.
            Вихідні Ростик пережив. Ще в пятницю вдалось купити 4 флакона Віфенду, а в неділю родина Степи Богданки передала для Ростика ще один (пятий!), що залишився після лікування Богданки. Величезне вам спасибі за цей флакон, бо саме він допоміг Ростику протриматись до понеділка!
            В понеділок приїхало ще 10 флаконів і гостро постало питання про оплату… Та тут сталось ще одне диво – наш постійний благодійник і давній помічник пан Сергій Робак перевів для Ростика 1800 доларів – 21060 гривень і всі борги були перекриті!
            Ми щиро дякуємо всім вам, хто переживає за Ростика і допомагає йому! Загалом ви зібрали 25 481 гривню і забезпечили Ростика віфендом, бісептолом на довенним харчуванням! Завдяки вам і вашій підтримці в середу Ростика вже перевели у гематологію. Повірте, виглядає наш красень чудово, настрій гарний, самопочуття нормальне, одна проблема – скучно в палаті :)
            Цей перший бій ми відбили, та попереду тривала і запекла боротьба за Ростика. Оскільки грибок виліз на першому ж блоці – велика імовірність, що інфекція буде розквітати на кожній хімії. Ліків у лікарні майже нема – осетрон, філстим, віфенд, бісептол, а зараз до них додасться біовен моно і багато чого ще…
            Ми дуже просимо не забувати про Ростика, наш хлопчик дуже потребує підтримки і уваги, він знає, скільки людей допомагають і вболівають за нього –  це, безперечно, надіє йому сил!
           Фінансова допомога, на жаль, також потрібна, бо попереду хімія і пересадка. Якщо аналізи дозволять Ростику ближчим часом продовжити хімію - одразу знадобиться філстим, ми змогли придбати один з 20 необхідних флаконів, на решту потрібно ще 10 000 гривень. Ну і надалі потрібно довенне харчуванні і бісептол.
            Дякуємо, що ви з нами!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02