Новини / Вівторок, 29 липня, 2014

Брелки із фетру:)!

«Сьогодні ми будемо створювати брелки!». Саме із цієї фрази почалось заняття цього тижня, і саме опісля неї у відділенні хірургії та гематології ми спостерігали незвичну картину: на загальне заняття прийшли майже всі діти. Особливо це викликає подив, коли мова заходить про хірургію, де вони зазвичай працюють по палатах. Цієї суботи дітвора зробила по одному, два, а то й три вироби! Словом, заняття з розряду тих, які викликають серед дітей та батьків справжній фурор:)!Отже, якими саме вийшли брелки дивіться далі.

              

                А далі буде ознайомлення із роботами дітей з хірургії.

                

Дуже приємно здивувала нас цієї суботи Яся Цар. Вже не одну статтю поспіль ми говоримо про те, як вона поволі реабілітується опісля операції. Та цієї суботи ми побачили яскравовиражений результат цього тривалого процесу! Яся прийшла(!) на загальне заняття, досить самостійно працювала  і зробила два брелочки! Справжня молодчинка!

Чудові зміни бачимо і у Люби Маркус. На перших порах вона лишень лежала і ледь усміхалась. Зараз бачимо зовсім іншу картину! А це звісно ж, не може не тішити! Під час заняття Люба була як ніколи задіяна у творчу роботу!  

Марічка Савчин зробила три різні тваринки! І було видно, що це ще не межа, і дівчинці хватило б енергії на таку ж кількість нових брелоків!

Лукянчик Полюга встигав на цьому творчому і попрацювати, і побавитись. Результатом такого поєднання вийшла  ось така «постановочна» фотографія:).

Дотепний та веселий Володя створив зеленого дельфінчика!

А ось Дариночка використала при виготовленні тваринки, той колір, який властивий їй і в природі. Таким чином ми можемо побачити чудового слоника.

А тепер переходимо до відділення гематології.

Вперше відвідала наше заняття Оля. Та не зважаючи на цей факт дівчинка впоралась із завданням на «відмінно»!

               Іще одним новачком у творчій сфері був і Женя. Одразу ж видно – хлопець не любить простих рішень, адже одразу ж вирішив зробити жирафика.  А це найскладніша із запропонованих нами тваринок!

              

Не здивував такий же вибір і з боку Вікусі Рубахи. Віка – дуже самостійна дівчинка і все робила сама!І не зважаючи на те, що у їдальні творився «творчий хаос», було досить шумно, дівчинки не було видно й чути. Проте така непоказність стосується лишень процесу роботи,  а її результат  - повністю протилежний та завжди оригінальний. Ось така, вона цікава дівчинка, наша Вікуся:).

Через низькі аналізи цієї суботи Сашко не міг похизуватись звичною для нього бадьорістю та активністю. Проте від творчої роботи не відмовився і виготовив разом із мамою два брелки – дельфіна та слоника НаполеонаJ.

Як зазвичай, якісно та вміло працювала майстриня на всі руки Алінка.  Вона зробила симпатичну дівчинку слоника!

 А ось іще декілька брелоків від діток двох відділень.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду  з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"