Новини / П'ятниця, 10 квітня, 2015

Кумедні окуляри:)

Завжди з нетерпінням чекаємо цього заняття, тому що завдяки ньому можна досхочу насміятись. Цього разу все ішло по плану, і усмішки виникли навіть найсерйозніших обличчях.

               

          У відділенні гематології заняття проходило у дуже веселій атмосфері.       

               

Особливо потішила реакція на окуляри Олі Федоляк. Спершу дівчинка тихенько працювала, обирала деталі. А коли одягнула окуляри, одразу ж почала голосно сміятись, і то так сильно, що її підтримали усі присутні у палаті. Окуляри вона не знімала ще дуже довго, і дарувала усмішки всім у гематології.

Дуже здружились за час перебування у лікарні Владиславчик Балакунець і Максимчик. Коли ми завітали у відділення, хлопці вже працювали разом над створенням браслетиків із резинок. Та цю справу одразу ж відклали, як тільки ознайомились із нашою темою заняття. З завданням впорались на «ура». Погляньте лиш на них, красені, чи не так?;)

Дмитрик Николишин – майстер на всі руки. Про цей факт ми знали вже давно, тим не менше хлопець знову нас здивував. Він виконав роботу буквально за 20 хвилин! А самі окуляри вийшли дуже симпатичними і неабияк личать творцюJ.

Анічка разом з мамою зробили модний аксесуар не лишень собі, а й сестричці. Турботлива дитина, що ще скажешJ.

А тепер переходимо до відділення хірургії.

Богданчик Смиричинський! Думаю, багато писати про емоції, які виникли, коли він одягнув окуляри, не треба. Все видно на фото:). Дуже раді бачити маленького таким веселим!

Спершу ця красуня не хотіла приймати участь на творчому занятті, її фактично вмовили медсестри! І по завершенню заняття від поганого настрою дівчинки не залишилось і сліду.

А ось іще роботи від діток з хірургії.

 Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550