Новини / Субота, 19 вересня, 2015

Ступницький Ігорчик – 20 000 гривень до середи!

Вкотре потребує нашої допомоги і підтримки Ігорчик Ступницький, наш дорослий, розумний і дуже красивий хлопчик!

 

Ігорчик продовжує післяопераційний курс хімії, один блок вже позаду, залишилось ще два. В липні Ігора прооперували, забрали ліву долю печінки і жовчний міхур, недавно хлопець їздив на плановий огляд і лікарі в Шалімова дуже задоволені результатом, бо в печінці все чисто, а старі зони ураження надійно капсульовано завдяки хіміотерапії, які продовжує проходити Ігор.

Попереду у Ігорчика ще один етап операції на печінці, та поки він не відновиться після першої операції, повторне втручання не проводитимуть. І тут починається замкнуте коло, бо швидкому відновленню перешкоджає хімія, а без хімії може повернутись хвороба… Ігор з мамою і так нещодавно пережили страшний стрес, коли планове обстеження виявило накопичення контрасту у ребрі… І хоч лікарі і знали, що при діагнозі Ігора пухлина не метастазує в кістки, переживали всі шалено. Звісно, виявилось, що це післяопераційний рубець, однак, ті кілька днів згадувати просто моторошно.

В четвер Ігор заступає на черговий блок і хлопцю знадобиться Іринотекан і Оксаліплатин, як і минулого разу.  Оксаліплатину потрібно 200 мг вартістю 9000  грн. Іринотекану бракує 400мг вартістю 11000 грн. Разом вартість препаратів становить 20000 гривень, а зібрано для Ігорчика наразі лише 100 гривень – саме стільки залишилось з попередньої закупки. І потрібні ці кошти до середи максимум, інакше ми, на жаль, не встигнемо замовити ліки, бо у Львові їх нема.

Ігор дуже веселий і активний хлопець, він охоче спілкується з друзями, цікавиться фотографією, мріє повернутись до нормального життя.

Попереду два блоки вартістю понад 20000 гривень кожен, блоки складаються не лише з цих двох препаратів – просто з Іринотеканом і Оксоліплатином батьки хлопця вже не годні дати раду самостійно, хоча вони весь час у пошуку  коштів, спонсорів та препаратів… Вони невпинно борються за життя сина і безмежно вдячні всім людям, що допомагають Ігору долати блок за блоком!

Будь ласка, допоможіть Ігорчику пройти цей останній курс. 20000 гривень потрібно до середи, і ще 20000 – за 2-3 тижня. Ми ж встигнемо, правда?

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Ступницького Ігора.
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02