Новини / Вівторок, 28 липня, 2015

Двоє львівський хлопчиків потребують допомоги!

Двоє наших підопічних хлопчаків терміново потребують допомоги – це маленький Харів Андрійко і дорослий Ігорчик Ступницький.

 

            Андрійко пройшов 4 блоки хіміотерапії, зараз піднімає аналізи і готується до наступного блоку. Власне, до наступного блоку хлопчику потрібно поставити вшивний Бровіак, бо попереду ще дуже і дуже багато блоків хіміотерапії. І пройти курс лікування на підключкових катетерах нереально.

            Вартує такий катетер наразі 3970 гривень, а зібрано лише 1670. Ще 2300 – і малюк спокійно зможе продовжити хімію. Катетер потрібно чим скоріше, як тільки він буде – малюку одразу його поставлять і продовжують лікування.

            Позаду в Андрійка операція в інституті нейрохірургії, після якої хлопчик заново вчився ходити і говорити, і 4 блоки хімії, Карбоплатину на останній з них ми змогли придбати завдяки вам.

            Андрійко веселий, активний, непосидющий хлопчик, любить бавитись з іншими дітками і дуже хоче повернутись додому. Вшивний Бровіак не вирішить всіх проблем малюка, але дуже суттєво полегшить становище дитини, у якої попереду дуже багато ін’єкцій і різних введень, промивок, розчинів та власне препаратів хіміотерапії, які випалюють вени і перетворюють процес встановлення «підключички» на справжні тортури…

            Ціна питання – 2300 гривень.

            Будь ласка, допоможіть полегшити лікування для маленького Андрійка!

  

            Ігорчик Ступницький нещодавно повернувся з Києва, де в інституті Шалімова  пройшов І етап операції на печінці і видалення жовчного міхура. Зараз Ігор має пройти три блоки хіміотерапії і їхати в Шалімова на другий етап операції, там хлопця чекають через два місяці.

            Не зважаючи ні на що, виглядає Ігорчик добре, як ви можете бачити, почувається також не зле. За тиждень йому потрібно пройти блок Іринотекану, за два тижня – блок Оксаліплатину, а ще за три тижні – ще один блок Іринотекану.

            Оксаліплатину потрібно 200 мг вартістю 4525 грн.  Іринотекану бракує 400мг вартістю 11000 грн і на нього коштів наразі нема. Разом вартість препаратів становить 14525 гривень і ці кошти потрібно знайти до кінця тижня, бо в серпні фонд не працюватиме, а хімію Ігорчику потрібно пройти саме в серпні.

            Ми дуже просимо допомогти Ігору. Він дуже активний, веселий, розумний хлопець, у нього багато друзів і зі скаутської організації, і з театральної студії, і просто звідусіль :) Лікується хлопець вже рівно рік і весь цей рік друзі підтримують і допомагають здолати всі негаразди.

            Та, на жаль, онкологія не лікується лише позитивними емоціями… Тоді Ігорчик давно би був вдома. Хлопцю обовязково опотрібно завершити хіміотерапію. Будь ласкам, допоможіть придбати ліки для Ігора!

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для П.І.П. дитини.
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02