Новини / Понеділок, 26 березня, 2012

Нашим дівчатам дуже потрібна допомога!

Відразу трьом дівчаткам, з Львівської лікарні терміново потрібна допомога!

                

               Яринка Бардин проходить лікування в гематології з гострою мієлобластною лейкемію. Позаду два курси хіміотерапії. Після першого «викарабкувались» довго. Тиждень тому закінчили другий, і знову - весь тиждень температура, кашель, блювота, сильний розлад шлунку. Яринка нічого не їла - мама на пальцях може перерахувати, скільки ложок супу дитина з'їдала в день. Сьогодні температура 37 - мама каже, що для них це вважається нормою, і вранці Яринка навіть поїла.
            Дівчинці призначили меронем 500мг 3 упаковки по 10ампул. Упаковка коштує 1320 гривень. Три обійдуться в 3960. Для дитини зібрано 2500, не вистачає ще 1460 гривень. Будь ласка, допоможіть зібрати!
            Також Ярині потрібні сети для тромбоконцентрату вартістю 2600 гривень.  Допоможіть продовжити лікування.

           
 
            Юля Репчак також потребує допомоги. Тільки в п'ятницю ми писали про те, що дівчинці потрібен біовен моно вартістю 3540 гривень. Біовен прокапали і сьогодні призначили меронем 500мг 10 ампул. Вартість упаковки 1320 гривень.
            Для Юлі надійшло 50 гривень, біовен довелося сплатити з резерву фонду. Ми дуже просимо допомогти з купівлею Меронему, у Юлі тримається температура і без антибіотика не обійтися. Грошей на його покупку немає.
            Дуже потрібна допомога.

           
 
            Дуже потрібна допомога і Єфименко Софійці. Дівчинка довго і повільно відновлюється після важкої операції. Софія мужньо переносить всі негоди, заново вчиться ходити, займається відновлюючою фізкультурою, що дається їй не просто і забирає у нашої тендітної дівчинки дуже багато сил. Шви після операції заживають дуже неохоче, довелося ще раз зашивати. Ще й останнім МРТ показало не дуже хороші результати. У зв'язку з цим дівчинці терміново призначили променеву.
            Словом, все не так як хотілося б... Прокапали і біовен, і альбумін, і антибіотики. Тепер потрібен фівенд 200мг, 10 флаконів. Один флакон коштує 1300 гривень. На покупку 10 флаконів потрібно 13000! Грошей на препарат немає. А з інфекцією організм дівчинки сам не впорається.
            Ми дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти Софійці. Їй дуже важко, і, напевно, дуже страшно, але вона терпляче, день за днем, наполегливо продовжує боротьбу і маленькими кроками йде до перемоги.
            Будь ласка, допоможіть продовжити лікування!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для( П.І.П дитини).