Новини / Четвер, 09 квітня, 2015

Львівські новини. І знову діти.

Знову потрібна допомога для наших дітей – комусь розчини, комусь розхідні, комусь обстеження…

 

            Спершу мабуть про Софійку Шегду. Софія вже зовсім доросла – в лютому їй виповнилось 18 років, і хоч як би не хотілось просто потішитись за дівчинку, та перше що приходить в голову, це те, що тепер дівчинка продовжує лікування у дорослій лікарні.

            І хоч інтенсивну хіміотерапію Софія пройшла, їй постійно потрібно робити контроль аналізів на онкомаркери та на гормони. Їх вартість зараз становть1920 гривень. Мама дівчинки неспроможна оплатити їх самотужки, а попереду у Софії ще планова операція.

            Їм обом дуже страшно, і дуже хочеться щоб все нарешті залишилось позаду… Та, нажаль, діагноз вимагає ще тривалого контролю та підтримуючого лікування. Однак, ми впевнені, що в Софії все буде добре і щиро бажаємо скорішої перемоги!

  А наразі дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти оплатити лабораторні дослідження. Нам бракує 1770 гривень.

 

            Наступна дівчинка – Савчин Марічка. Марічці 16 років, і у неї саркома Юїнга. В лікарні дівчинка з березня 2014, позаду вже багато блоків хіміотерапії і планових обстежень, проведених завдяки вам. Марічці дуже потрібні голки для порта 5штук, бажано щоб це були голки Хубера, та, нажаль, наразі вони виявились дефіцитом…

            Голочки потрібні на вівторок, якщо не знайдемо Хубера, доведеться брати Б.Браунівські. Вартістю голки – 250-300 гривень за штуку. 5 голок – 1250-1500 грн.

            Родина все, що може, оплачує самостійно, та зараз резерви сім’ї виснажені повністю, а лікування ще триватиме. Будь ласка, допоможіть Марічці продовжити лікування!

 

            Наступний Юрчик Плішка. Малюку 4 роки, він проходить лікування у гематології ЗУСДМЦ. Юрчику дуже потрібні розчини, як і всім діткам з львівської лікарні.

            Хлоридом натрію малюка забезпечив фонд Соціальних проектів майбутнього – дякуємо! Залишається глюкоза 5% – 50 флаконів по 200мл і 50 флаконів по 400мл. По сьогоднішнім цінам на глюкозу нам потрібно 1050 гривень, а є наразі лише 50.

            Юрчик веселий, цікавий хлопчик, охочий до нових знайомств і всього нового :) Малюк дуже компанійський, йому цікаво з дітками, та й з дорослими, і він дуже-дуже любить старшу сестричку і дуже-дуже сумує за нею…

            Попереду у Юрчика ще один протокол, та наразі малюк в аплазії, і ці розчини, які планувались на наступний блок, потрібні вже, тобто не за тиждень, не після свят, а хоча б завтра…

            Дуже просимо допомогти Юрчику!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: П.І.П. дитини.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02