Новини / Четвер, 04 листопада, 2010

Таких вітражів ми ще не робили! :)

Заняття по створенню вітражів ми проводили вже не раз. Однак зазвичай для цього ми використовували вітражні фарби, ескізи малюнків та прозорі плівки Цього ж разу ми скористалися готовими наборами, в які входять пензлі, спеціальні фарби та прозорі пластикові картинки, які потрібно зафарбувати.

 

            Дітки із відділень захоплено виконували завдання

            У гематології загальне заняття відвідали від найменших до старших.

Наймолодшим учасником заняття був восьмимісячний Назарчик.

 

            Йому малювати допомагала мама.

            Також творчий процес підтримав і трирічний Артем. Хлопчик теж прийшов із мамою.

 

 

Серед дівчаток до творчого процесу долучилися наші красуні Танічка Дзюба

 

 

та Адріянка Назар . Їм виконувати завдання теж допомагали мами.

 

 

           Ну, і ,звичайно ж, не обійшлося наше творче заняття без Дмитрика. Він єдиний серед діток цього разу прийшов із тіткою.

 

 

            У палатах були змушені займатися Миколка та Віктор.

 

 

            Не можна не згадати і про Анічку Калиневич . Дівчинка хоч і не була на занятті, бо наразі закінчила лікування і нарешті відпочиває вдома, зате пацієнти відділення поділилися з нами, що перед від’їздом вона проробила просто-таки колосальну роботу, самотужки домалювавши полотно, яке ми не встигли повністю розфарбувати на минулому занятті  . Велике-велике їй «Дякую!» за це.

            Анічко, ти навіть не уявляєш як невимовно приємно було побачити це завершене полотно! :)

 

 

            У відділенні хірургії на творчому занятті був наш Михайлик Ковенько .

Капельницю до їдальні, де ми займаємося, йому допомогла привезти мама, але згодом вона пішла відпочивати, тому після заняття Мішу «повезла» я, жартуючи, що хлопець за сьогодні має вже другого «водія» для свого «транспорту» на колесах.

            Михайлик наразі продовжує планове лікування, основними препаратами і навіть реактивами для проведення аналізу на виявлення рівня метотрексату в крові, хлопчик забезпечений завдяки Фонду Допомоги і Розвитку Дітям Чорнобиля, котрий вже не вперше допомагає нашим маленьким друзям здолати важкий лікувальний процес.

            Була на занятті ще одна крихітка, проте вона більше спостерігала за роботою батьків. А то й трохи перешкоджала їм створювати вітражі.

 

            Ще заняття відвідала красуня, яка сумлінно розфарбувала обидві картинки із набору.

           

 

           Христинка Радецька    займалася у палаті. Дівчинка, як завжди, посміхалася і тішилася, що має нове цікаве завдання, адже заняття Христинка не пропускає, і з радістю працює в палаті  , коли не можна до всіх . А свою картинку одразу ж поставила у палаті на видному місці.

 

 

 

            Також у палаті разом з мамою займався і Максимко. А заодно хлопець розповів нам про свої забавки, якими розважається у лікарні

            Наша Надійка Рягіна  теж була змушена залишитись у палаті. Причиною цьому були не лише низькі показники, але й сильний біль. Минулого зайняття  Надійка ще тішила нас своєю усмішкою, та цього разу вже ніяк не могла відвідати зайняття.

            Поки я йшла до дівчинки, мені розповіли, що вона у відділенні має статус талановитої рукодільниці. Надійці було дуже приємно почути це.

Дівчинці зараз дуже нелегко, проте вона тримається молодчинкою. На тижні попросила, аби ми прихопили для неї матеріали для створення дерев із бісеру  , які ми робили у відділенні на занятті кілька тижнів тому, коли Надійки не було у лікарні. Ми дотримали обіцянки і залишили дівчинці ці матеріали разом із набором для створення вітражів. Тоді вона не мала сили виконувати завдання, але із посмішкою на обличчі пообіцяла, що обов’язково зробить все на тижні і покаже нам результат своєї роботи наступної суботи.

            Отож, чекаємо наступного творчого заняття!

 

 

 

 Наталя Баландюк 

БФ «Крила надії»

032 240 76 13

 

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.