Новини / П'ятниця, 04 травня, 2012

Львівські новини. Підтримайте нас, будь ласка!

             Петрик Юрчик пройшов чотири курси терапії і вже тиждень відпочиває вдома. На вівторок малюку назначено чергове МРТ голови вартістю 900 гривень. Це вже четверте обстеження, але без МРТ лікарі не зможуть побачити, чи діє лікування. На рахунку фонду для малюка залишилось 400 гривень, потрібно ще 500 на оплату обстеження. Якщо МРТ покаже добру динаміку – продовжать прийом темодалу.

            Самопочуття хлопчика дещо краще, маленький почав трошки ходити, трошки відпускає ліву ручку, якою Юрчик взагалі не рухав після того, як стався парез. Також хлопчик знов навчився ковтати, коли він поступив у лікарню, він їв лише через зонд, та вже після першого курсу стало краще. А от з мовою зрушень нема – Юрчик майже не говорить.

            А ще вчора нашому красеню виповнилось цілих ЧОТИРИ рочки! Ми вітаємо Юрчика і бажаємо йому міцного-міцного здоров’я!

            Допоможіть оплатити обстеження.

       

               Маслєніков Сашко продовжує лікування. Зараз малюк у лікарні, процес йде з перемінним успіхом. На понеділок Сашкові потрібен лавіс, одна упаковка вартістю 850 гривень – кошти не великі, але наразі їх немає.

            Сам малюк дуже веселий та активний, регулярно відвідує наші творчі зайняття та вражає наших помічників своїми фантастичними історіями. Сашуня в нас великий фантазер і дуже розумний хлопчик! Дуже хочеться, щоб він скоріше закінчив лікування, а для цього потрібні препарати, яких немає в лікарні, як лавісу. Допоможіть оплатити ліки.

         

            Шандерська Оксана також у лікарні. Справи у нашої дівчинки не дуже, але зупинятись не можна. Нажаль, у Оксанки розвинулась грибкова інфекція, з якою наразі не вдалося впоратись. Стан важкий, надалі температура, гарячка. Постійно потрібен тромбоконцентрат і донори 1(+). Сетами дівчинка наразі забезпечена, завдяки МБФ «Карітас України».

            Вже є Атгам, який передали з Києва, та приступити до основного лікування так ще і не вдалося. Зараз Оксана приймає ноксафіл – протигрибковий препарат. Дівчинка допиває другу упаковку препарату і на понеділок вже замовлено третій флакон.

            Величезне спасибі всім небайдужим людям, хто допомагає Оксані та іншим нашим маленьким друзям. Завдяки Вам для Оксани зібрано 19 680 гривень, 13 280  вже пішло на оплату попереднього флакону ноксафілу і зараз на рахунку фонду залишилось 6 400.

            В понеділок потрібно оплатити ще один флакон – це 13 280 гривень і до повної суми нам бракує 6 880 гривень. Флакона хватить на 6 днів, а потім, скоріш за все, знадобиться ще один.

            Ми дуже просимо допомогти оплатити ноксафіл для Оксани Шандерської, адже час йде, а основне лікування все відкладається і відкладається. Дуже потрібна допомога.

 

             Куцій Олегтакож у лікарні, у відділенні гематології. Олежика відпускали додому, та, нажаль, завжди щось стається і хлопець повертається до лікарні…

            Олег ослаблений, змучений лікуванням і постійними «несподіванками», що припадають на його долю. Та лікарі налаштовані оптимістично, а в нас немає підстав сумніватись у їхній висновках.

            Олегу надалі переливають тромбоконцентрат. Потрібні донори 2(+) і знову потрібні сети. Наразі ми купили для хлопця 2 комплекти Тріми на наступний тиждень. Лікарі планують зменшувати кількість переливань, та стан хлопця наразі цього не дозволяє.

            Ми впевнені, що в Олега все буде добре. І в котре просимо допомогти нам закупити для Олега сети, адже тромбоконцентрат і далі переливають по два рази на тиждень. Вартість сету 2600 гривень.

     

           Бардин Яринка також продовжує протокольне лікування. Зараз після чергового блоку стан погіршився, вже призначили біовен моно та віфенд. Три флакони біовену були в запасі, ще 3 флакони біовен моно та 5 флаконів віфенду вже замовлено на завтра. Також закуплено 5 комплектів Тріма для тромбоцитів, адже на наступний тиждень цілком можливе падіння аналізів. Сподіваємось тільки на краще! Але запасаємось усім необхідним для Яринки.

            Величезне спасибі людям, що підтримують дівчинку – усім фірмам, приватним підприємцям та звичайним небайдужим людям, що не пройшли повз. З Вашою допомогою для Яринки було зібрано понад 25 000 гривень. Наразі з них залишилось 7200 гривень, а на оплату біовену та віфенду потрібно 8200, бракує ще 1000 гривень. Дуже сподіваємось, що цих препаратів буде достатньо, але, після минулої хімії дівчинка відновлювали сили дуже довго і потрібно бути готовими до всього!

            Будь ласка, не залишайте Яринку без своєї уваги та підтримки!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для( П.І.П дитини).