Новини / Вівторок, 08 травня, 2012

Песики чи котики?Діти із Дністерської обирають хто прикольніший:)

Обожнюю котиків… Це дуже загадкові істоти, котрі просто гіпнотизують своєю красою та властивостями характеру. Проте багато хто зі мною не погодиться і скаже «Ну з тих котів візьмеш?А ось песики!!!...» . Тому мені і стало цікаво – на чий же бік стануть діти із Дністерської, яку тваринку оберуть та намалюють аквареллю. Як на мене, не значним, проте відривом перемогли саме мої улюбленці! Але й песики не залишились ображеними:)

             

               

            Хоча акварель – це фарба, кольори якої на малюнку є менш насиченими у порівнянні із гуашшю, діти із відділення гематології зробили надзвичайно яскраві роботи. Окрім цього, вони показали, що не лише кольори, але й тваринки в них  -  просто супер! 

 

Ох, від ініціативи Яринки Бардин, просто перехоплює подих! Дівчинка малювала не лише песика, згодом і котика з песиком, а й взялась за  малюнок історію і навіть змайструвала насичену маску!!! Для такого результату потрібно володіти справжньою витримкою та творчим запалом, а це все і властиво Яринці:).

Ні на секунду не відступала від Яринки і Настя – сонячна дівчинка, побачивши усмішку, якої сам мимоволі усміхаєшся! Вона разом із волонтеркою Анею намалювала безліч малюнків, але найбільше вражає смішнюща киця, котра одягнута у одяг, збирає квіточки, і стоїть, наче балерина:).

Юля Репчак – справжня любителька киць, не раз вибирала їх для творчої діяльності. Тому, коли ми запропонували саме цю тему, не було й сумнівів, що дівчинка зробить інший вибір. Перший малюнок викликає теплі та позитивні  відчуття, тому що їй вдалось зобразити у роботі дуже веселу кицю. У другому малюнку ще й песик встиг пробігтись, правда повз родину тих самих котиків:).

Собачка Жені Демчишина – справжній охоронець власної оселі та господарів, йому властиві мужність та неабияка вірність. Ми знаємо напевно, що наш Євгеній  володіє точно такими ж якостями!

Діти із відділення хірургії просто – молодчинки: і працьовиті і креативні і т.д. В цю суботу точно проявились усі їхні найкращі якості:).

Опісля побаченої роботи, створеної Юрчиком Фединою, я повністю розчарувалась у власних творчих здібностях:) Тому що його малюнок песика – шедевр!!! Фон зачаровує колористикою, різнобарвністю яскравих кольорів! Та не можна обійти увагою його інший малюнок – сімейство котиків. Особливо, котика-тата у костюмі :).

Віталік Лесюк в цю суботу був у явно більш хорошому настрої, аніж у минулу. І це просто супер, тому що одразу ж стає зрозумілим, що хлопчик і фізично почуває себе значно краще:). Віталік - дуже турботливий та люблячий хлопчик, тому не дивно, що намалював трьох котиків:тата, маму, та їхню дитинку. Не обійшлось із без доповнюючи цю ідилію елементівдеревця, метеликів та сонечка. Дивлячись на його роботу, одразу ж виникає відчуття завершеності та безтурботності.

Марічка намалювала надзвичайно велику кількість робіт. У неї  вийшов барвистий, наче веселка, песик,  не обійшлось і без клякс, ну і без хітової на цьому занятті родини киць:) Марічка -  молодець!

Максим Лань довго вагався - не міг обрати, яку ж тваринку намалювати. І зрозумів, що любить однаково і котиків і песиків. Тому зробив дві роботи присвячені цим створінням.  

Коли тема стосується тваринок, так ще й у поєднанні із малюванням фарбами, діти із гематології та хірургії миттю беруться за справу! Щоб не образити когось із тваринок, багато діточок малювали як котиків, так і песиків. А дійсно вірні, одній тваринці зображували у роботі лише її. Загалом, можна зробити такий висновок: малювання домашніх улюбленців принесло дітворі із Дністерської масу задоволення!

БФ "Крила надії"

тел.240-76-13.